hirdetés
hirdetés

Konferencia

Digitalizáció a minőségügyben

„Ipari digitalizáció - Minőség - Emberek” címmel tart konferenciát a minőségügyi szakembereket tömörítő szervezet, az ISO 9000 Fórum Balatonalmádiban, 2019. szeptember 12-13. között, ahol a fő témák a versenyképesség, a folyamatok automatizációja, az ipar 4.0, a lean és a kaizen. 

hirdetés

A rendezvény célja, hogy az új irányítási rendszerszabványokra való átállás eredményeit áttekintse és az ipar 4.0 digitalizációs forradalom versenyképességet növelő eszközök alkalmazására ösztönözzön. A szervezők bíznak benne, hogy a XXVI. Nemzeti Minőségügyi Konferencia megadja a választ a „Beszélhetünk-e ipar 4.0 - Minőség 4.0 - Emberek 4.0 kapcsolatról?” kérdésre. Az „okos autóipar” és „okos építőipar” fejlődési sajátosságainak bemutatása mellett a generációváltás és tudásátadás fogásaival, a digitális oktatási módszerekkel is foglalkoznak az előadók. Olyan esettanulmányokat is bemutatnak a konferencián, mint a különböző menedzsment kihívások, melyet a XXI. század digitális transzformációja eredményezett, vagy például okos építőipari megoldásokat, ami szintén az új technológiáknak köszönhetően alakult át.

A kétnapos konferencia feszes tempóján olyan offprogramok lazítanak, mint az egészségtudatosság elősegítését célzó Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szűrései, dietetikus tanácsadása, valmint szabadidős programok, melynek során praliné készítés és kóstolás is lesz.

A részletes programért, az előadókról bővebben a fórum honlapján olvashat.

A konferencia a közép- és felső szintű vezetőkre, illetve az irányítási rendszerekkel foglalkozó szakemberekre fókuszál, akik szeretnének értékes információkkal gazdagodni és benchmarking tapasztalatokat megismerni a napjainkban zajló ipargazdasági változásokról, a lean transzformációról, a mindenkit közvetlenül érintő ipari és digitális forradalomról.

Az eseményre 2019. szeptember 8-ig lehet jelentkezni ezen a linken

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fileok

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés