hirdetés
hirdetés

Electronica 2018

Az elektronikai szakma nemzetközi találkozóhelye

A komponensek, rendszerek, alkalmazások és megoldások állnak majd a november 13. és 16. közötti müncheni electronica 2018 nemzetközi elektronikai vásár és konferencia középpontjában.

hirdetés

A kétéves ciklusban a müncheni vásárközpontban megtartott electronica szakvásár hagyományosan a szakma kiemelt nemzetközi találkozóhelye, amely idén is kitűnő kapcsolatteremtési lehetőséget kínál a szakembereknek. A vásár ebben a formában az elektronikai szakma egyedülálló bemutatója. Itt mutatkozik be az elektronika teljes világa, akár félvezetőkről, érzékelőkről, kijelzőkről, illetve sok más elektronikai komponensről, rendszerről, alkalmazásról vagy megoldásról legyen is szó. A tematika a következő témakörökre terjed ki: autóipari elektronika, kijelzők, elektromechanika/rendszerperiféria, elektronikai tervezés (ED/EDA), beágyazott rendszerek, EMS, félvezetők, PCB-k és egyéb áramköri hordozók, tesztelés és mérés, mikro- és nanorendszerek, passzív alkatrészek, szenzorok, szolgáltatások, tápegységek, rendszerelemek, wireless megoldások.

November közepén a Semicon Europa kiállítás párhuzamosan kerül megrendezésre az electronica 2018-cal a Messe München területén, amely kapcsolódással a témaválasztékot a félvezetőgyártás területére is kiterjesztik. A vásárt egyébként gazdag keretprogram kíséri: konferenciákat, fórumokat rendeznek, és különféle eseményeket tartanak az elektronika világához kapcsolódóan.

Gesztusvezérelt rendszer a két évvel ezelőtti electronicán (forrás: Messe München)
Gesztusvezérelt rendszer a két évvel ezelőtti electronicán (forrás: Messe München)

Belépőjegy kedvezményesen

Az electronica 2018 szakvásárra belépőjegyet (egynapos, kétnapos és négynapos) elővételben az interneten keresztül lehet rendelni. Ezzel nemcsak idő takarítható meg, hanem költségek is, hiszen az elővételben váltott jegy olcsóbb, mint a helyszínen, Münchenben megvásárolt. 14 éves korig felnőttkísérettel ingyenes a belépés, számukra a díjmentes jegy a helyszínen váltható meg. A jegyár tartalmazza a vásári katalógust is, amely a helyszínen vehető fel a készlet erejéig. A belépőjegy érvényes a párhuzamosan futó Semicon Europa vásárra is.

A legfrissebb, aktuális információ a vásár honlapján található meg: www.electronica.de (x)

Az electronica 2016 a számok tükrében
  • 4 nap
  • 13 csarnok
  • 143 000 négyzetméter kiállítói terület
  • 2913 kiállító 50 országból
  • 73 451 látogató 84 országból
  • 7987 résztvevő a konferenciákon és fórumokon
(forrás: Messe München/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[228711] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés