hirdetés
hirdetés

Esemény

Átadák az Év Mérnöke és az Év Technikusa díjat

A hét végén került sor a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének (MTSZSZ) éves ünnepi rendezvényre. Az idén 27 éves MTSZSZ 2000-ben alapította az Év Mérnöke és az Év Technikusa díjat, amelyet azóta minden évben ezen az eseményen adnak át.

hirdetés

Idén Év Mérnöke díjat kapott Kálmán László, a MÁV Zrt. dolgozója, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karán végzett közlekedési szakmérnök.

A MÁV Zrt. pályavasúti üzletágának forgalmi területén több kiemelt pa rojektben vett részt, Győr állomás átépítésének tervezésében, a munkálatok beindításában, Abony állomás és csatlakozó vonalrészek átépítésében, Cegléd állomás átépítésében, a forgalmi szempontok kidolgozásában és számos kisebb projekt elindításában kapott szerepet. Jelenleg a MÁV Zrt. beruházáslebonyolítási igazgatóságának műszaki szakértőjeként dolgozik.

2017-ben az Év Technikusa díjban ketten részesültek, Rácz Tamás és Nyitrai Gábor a Robert Bosch Power Tool Kft. dolgozója.

Rácz Tamás a Boschnál üzemviteli csoportvezetőként dolgozik, feladatai közé tartozik a cég által vásárolni kívánt termelési gépek külföldi elő- és gépátvétele, a kezelői felületek magyarítása, a gépek átépítése, kialakítása, fejlesztése, ütemezett havi és éves karbantartása, a gépmeghibásodások javítása, a termelés támogatása, a folyamatos üzemvitel biztosítása és az üzemviteli csoport vezetése.

Nyitrai Gábor karbantartási csoportvezetőként dolgozik a gyárban, karbantartási technikus, korábban volt sorvezető, gépbeállító, üzemviteli technikus.

A díjakat Buzásné Putz Erzsébet, az MTSZSZ elnöke adta át (forrás: MTSZSZ)
A díjakat Buzásné Putz Erzsébet, az MTSZSZ elnöke adta át (forrás: MTSZSZ)

(forrás: MTSZSZ/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés