hirdetés
hirdetés

3D-nyomtatás

Additív gyártás virtuális konferencia

Kétnapos előadássorozaton mutatja be a Varinex a legjobb esettanulmányokat és alkalmazási ismereteket a Stratasys 2020 elnevezésű online konferencián, október 6-7-én. 

hirdetés

Megismerkedhetnek a becsatlakozók a 3D-nyomtatás élvonalbeli felhasználásával, hogy miként lehet a legtöbbet kihozni a meglévő rendszerekből, és miért váltak az additív technológiák a legfontosabb kulcsfontosságú eszközökké a globális járvány kezdete óta.

A COVID-19 kulcsfontosságú momentum lehet a 3D-nyomtatási ipar fejlődésében, mivel az OEM-ek és a gyártók átértékelik a globális ellátási láncokat. Andy Langfeld, az EMEA elnöke, a Stratasys első napján megosztja gondolatait arról, miért van okunk optimizmusra, mivel az additív gyártás az egész világon segíti az iparágat, a globális járvány által kiváltott gyors változásokkal való megbirkózásában.

Andy Langfeld, az EMEA elnöke
Andy Langfeld, az EMEA elnöke

Szintén az első napon mutatják be, hogy a legfrissebb színes, többanyagos 3D-nyomtatók hogyan teszik a korábbinál könnyebben megvalósíthatóvá az innovációkat, a termékfejlesztést. Ezen túl az érdeklődök előadást hallhatnak arról, hogy miként lehet kiterjeszteni a különböző alklmazásokban a 3D-technológiát, illetve, hogy a gyártás területén a 3D-nyomtatók hogyan integrálódnak a gyártásba, hogy a hagyományos gyártási műveleteket miként egészítik ki.

A második nap főleg a gyakorlati felhasználások lehetőségeit mutatja be. Virtuálisan ezen az előadás napon ellátogathatunk Európa számos helyszínére, hogy a megismerjük a 3D-nyomtatás optimális felhasználhatóságát a különböző iparágakban.

A 2020. oktober 6-7-i virtuális rendezvény részletes programját a Stratasys weboldalán találja és a jelentkezést is itt lehet megtenni.

(forrás: Varinex/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés