hirdetés
hirdetés

Házi kiállítás

A termelékenységről, megbízhatóságról, integrációról

Idén is rengeteg érdekességgel és újdonsággal készül társkiállítóival karöltve a Fanuc, hogy InHouse Show rendezvénysorozatán komplett gyártásautomatizálási megoldásokat mutasson be a szakembereknek.

hirdetés

A Fanuc Hungary Kft. a 2016-os InHouse Show rendezvénysorozatát három különböző tematikára bontja, a műanyagipari napokat szeptember 22–23-án, a szerszámgépes technológiai napot szeptember 28-án, a fémipari napokat pedig szeptember 29–30-án rendezik meg. A szervező célja, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek a fröccsöntés, a fémmegmunkálás és az anyagmozgatás technológiai részleteibe „éles” gyártási bemutatókon, valamint a szakmai partnerek bemutatkozásán keresztül.

[[A műanyagipari napokon]] a fröccsöntő iparághoz köthető alkalmazások kerülnek előtérbe. A főszerepet az éles gyártásban működő Roboshot elektromos fröccsöntő gép kapja, amelyet egy Quick Setup egyedi robotos gyártócella segít majd. Eközben a szerszámüzemekből ismert, ezúttal robottal integrált Robocut huzalszikra-forgácsoló gép fogja demonstrálni tudását, valamint a Fanuc robotjai is a műanyagiparhoz köthető alkalmazásokkal mutatkoznak be. A társkiállítók között megtalálhatók lesznek szerszámnyomásméréssel, periférikus berendezésekkel (például anyagfelszívók, -szárítók, -keverők, szerszámtemperálók, -hűtők), alapanyag-beszállítással és egyedi gyártócellák építésével foglalkozó cégek, valamint pénzügyi, pályázatírási és médiapartnerek.

Számos éles demonstráción kerülnek bemutatásra a különböző gyártástechnológiai kihívások
Számos éles demonstráción kerülnek bemutatásra a különböző gyártástechnológiai kihívások

[[A szerszámgép-technológiai napon]] a fő cél, hogy a társelőadókkal karöltve olyan elméleti és gyakorlati tudást adhassanak át a látogatóknak, amellyel termelékenyebbé, megbízhatóbbá és költséghatékonyabbá lehet tenni a termelésüket. A rendezvény nemcsak azoknak a munkatársaknak, technikusoknak, technológusoknak, applikációs mérnököknek, operátoroknak, gépkezelőknek ajánlható, akiknek már van tapasztalatuk a Robodrill szerszámgépekkel, hanem azoknak is, akik megismernék a gépet, és gyarapítani szeretnék tudásukat. A Fanuc munkatársainak előadása mellett forgácsolószerszám-gyártó, szerszámozási szakértő, szerszám- és munkadarab-bemérő, valamint szerszám- és munkadarabbefogás-technikai partnerek is gyártástechnológiai tanácsokkal látják el a látogatókat, amely tanácsokat a nap végén éles gyártási körülmények között is demonstrálni fognak.

A szerszámgépek robottal való kiszolgálása egyre hangsúlyosabb szerepet kap a munkaerőhiány miatt (forrás: Fanuc)
A szerszámgépek robottal való kiszolgálása egyre hangsúlyosabb szerepet kap a munkaerőhiány miatt (forrás: Fanuc)

[[A fémipari napokon]] a különböző fémmegmunkálási feladatok kerülnek fókuszba. Két Robodrill szerszámgépen, valamint egy Robocut huzalszikra-forgácsolón folynak majd bemutatók, nagy hangsúlyt fektetve a szerszámgépek robotizált gépkiszolgálására, így egy teljesen automatizált gyártási folyamat prezentálására. A kiállítás magas szakmai színvonalához a megelőző rendezvényhez hasonlóan különböző társkiállítók járulnak hozzá, többek között forgácsolószerszám-gyártó, szerszámozási szakértő, szerszám- és munkadarab-bemérő, szerszám- és eszközkezelő, valamint szerszám- és munkadarabbefogás-technikai vállalkozások. Emellett itt is pénzügyi, pályázatírási és médiapartnerek állnak majd a látogatók rendelkezésére.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés