hirdetés
hirdetés

NIDays 2017

A rendszertervezés legújabb eszközei

Október 3-án kerül sor a National Instruments éves legnagyobb szakmai rendezvényére, az NIDaysre.

hirdetés

Az NIDays kiválóbb lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők a professzionális képességeiket erősítő eszközökkel és tudásbázissal találkozzanak, elősegítve alkalmazásaik gyorsabb, magasabb színvonalú és költséghatékonyabb fejlesztését. Az NI szakértőinek és az iparág élmezőnyébe tartozó vállalatok képviselőinek előadásában első kézből értesülhetnek az érdeklődők a méréstechnika, a vezérléstechnika és a tervezés legújabb irányvonalairól. Az idei konferencián lehetőség nyílik új szoftverfunkciók megismerésére is, különféle technológiák egyedülálló megjelenítése mellett.

A nyitóelőadás keretében az NI zászlóshajója, a LabVIEW szoftver alapjaiban új szemléletét és jövőképét ismerhetik meg az érdeklődők. Ezt követően többek között új termékek bemutatójára kerül sor arra is kitérve, hogy különféle alkalmazásokba milyen módon építhetők be. Az áramköri elrendezések és szoftverarchitektúrák, rendszerbeállítások, fejlesztések bevált módszereit ismertetik az NI szakértői, a kritikus információk begyűjtésével együtt. Az előadások, a kiállítás és a kapcsolatteremtésre szolgáló szünetek során a résztvevők egymás között is véleményt cserélhetnek.

Az egynapos eseményt kifejezetten a rendszertervezést meghatározóan befolyásoló legújabb szoftveres eszközök, áramköri platformok és kereskedelmi forgalomban kapható technológiák iránt érdeklődő mérnökök, tudósok és kutatók számára rendezik.

Időpont: 2017. október 3. 08:30-17:00

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest, Budapest, 1044, Íves út 16.

A részvétel regisztrációhoz kötött.

(forrás: NI/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés