hirdetés
hirdetés

CAE-megoldások

A kiállításban is a virtuálisé a jövő?

Az Eplan kísérletképpen virtuális kiállítást szervezett, amelynek kapui február 16-án nyíltak meg, és az egész világról számos potenciális érdeklődő látogatót fogadott Japántól Indiáig, Németországtól az Egyesült Királyságig, Brazíliától az USA-ig.

hirdetés

A digitalizáció folyamatosan jelen van minden szektorban. Hogyan lehet például a leghatékonyabban átadni a szakmai tudást, kapcsolatot létesíteni döntéshozókkal, minden információt megszerezni az új megoldásokról? A CAE-szoftvermegoldásokat fejlesztő Eplan a virtuális kiállítás ötletével nagy lépést tett a digitalis kommunikációban: február 16-án az Eplan virtuális kiállítás megnyitotta kapuit a világ Eplan-felhasználói és a potenciális érdeklődők számára. A résztvevők online információkat kaptak, és az 1-2 órás élő prezentációk alkalmával egyéni konzultációs lehetőségeket is igénybe vehettek reggel 8 és este 8 óra között.

A virtuális kiálítás középpontját egy auditorium képezte, ahol az érdeklődők számos élő prezentációt követhettek nyomon online. Az előadások alapját az Eplan stratégiája, az Eplan Data Portal és az Eplan Engineering Configuration megoldások képezték, ezeken kívül még további három témában hangzott el előadás. A felhasználók topvezetői részére egy közvetlen, élő online chat is rendelkezésre állt, ahol valós időben kérdezhettek az Eplan managementjének tagjaitól. A chatszoba a látogatók egymás között információcseréjét is támogatta – ami egyedülálló lehetőséget biztosított a világ bármely részéről érkező résztvevők számára a tapasztalatcserére.

Az auditórium előtere két kiállítási standdal az online kiállításon (forrás: Eplan)
Az auditórium előtere két kiállítási standdal az online kiállításon (forrás: Eplan)

A virtuális kiállításon két online kiállítási standot lehetett megtekinteni: az Eplan Experience és az Eplan Platform standot. Itt termékvideókat vetítettek, illetve közvetlen kérdéseket lehetett feltenni az Eplan-szakértőknek, akik online válaszoltak a feltett kérdésekre, és így hatékony segítséget nyújtottak a problémákra.

A visszajelzések minden várakozást felülmúltak: több mint 55 országból, világszerte nagyjából 500 résztvevő jutott így hozzá információkhoz a legújabb megoldásokról, stratégiáról, amivel rengeteg hasznos időt takarítottak meg. A kiállítás természetesen ingyenes volt az érdeklődők számára. Bárki, aki elmulasztotta az eseményt, még négy héten keresztül megtekintheti az elhangzott előadásokat. A kiállításon minden kommunikáció, prezentáció, video, online chat angol nyelven zajlik.

(forrás: Eplan/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés