hirdetés
hirdetés

Év Gyára 2017

53 pályázati anyag érkezett az Év Gyára versenyre

Január végén lezárult az Év Gyára 2017 verseny pályázati szakasza, a meghirdetett 9 kategóriára 53 pályázati anyag érkezett. A shortlistet február végére állítja össze a verseny szakmai partnere, a Process Solutions, a díjátadó gála május 11-én lesz a Larusban Rendezvényközpontban.

hirdetés

Harmadik alkalommal hirdette meg az Év Gyára versenyt a Professional Publishing Hungary Kft. kiadásában megjelenő GyártásTrend technológiai magazin a Process Solutions szakmai együttműködésével. A verseny célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát. Kilenc kategóriában nevezhettek a cégek, idén először az ipar 4.0 kategóriában is, amelynek kidolgozásában és értékelésében együttműködő partnerünk az MTA Sztaki. Az Év Gyára 2017 címet az a vállalkozás nyerheti el, amely több kategóriában nyújtott be pályázatot, és egyben az első helyen végzett.

Az összetett díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, a 3 és 10 milliárd forint közötti és a 10 milliárd forint feletti éves árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

Január 15-ig kellett beküldeni a pályázati anyagokat a meghirdetett kilenc kategória valamelyikére. A Process Solutions február végére összesíti az adatokat, és alakítja ki a shortlistet, amelyen kategóriánként az első három legjobb pontszámot elért gyár szerepel majd.

Ezt követően kezdődik a személyes auditáció, amelynek során egy szakértő csapat látogatja végig a shortlistre került gyárakat, hogy személyesen validálja az adatokat.

A zsűrizés április végén várható, a kategória- és összetett nyertesek az év egyik kiemelkedő szakmai rendezvényén, az Év Gyára Gálán május 11-én, a Larus Rendezvényközpontban vehetik majd át a kitüntető elismeréseket.

Bővebb információ a versenyről és a zsűritagokról: www.evgyara.hu

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés