hirdetés

Eredményes toborzási kampányok a LinkedIn-en: gyakorlati útmutató lépésről lépésre

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Időpont:
2019. szeptember. 12. 08:30
Helyszín:
Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta u. 2.)

 

A LinkedIn-en létrehozott álláshirdetések, toborzási kampányok manapság igen elterjedtek – de hogyan valósul meg mindez a gyakorlatban?
Gyakorlatorientált workshopunkon a vállalati LinkedIn oldalon keresztül tanulhatják meg a résztvevők a kampánykészítés lépéseit és eredményes működését.

A tréning számítógépteremben zajlik, emiatt a férőhelyek száma limitált, 24 fő! 

Előadó: Tokár Péter, toborzás-kiválasztási szakértő, TESK Csoport ügyvezetője

Fontos! A résztvevőknek hozzá kell férniük cégük LinkedIn profiljához! Ha a vállalat még nem rendelkezik LinkedIn profillal, segítünk a létrehozásában, amennyiben a résztvevő kapott erre engedélyt.

Részvételi díj:
Teljes árú jegy: 24 900 Ft+áfa / fő

Csoportos jelentkezés 3 főtől: 19 900 Ft+áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőknek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!

 

Időpont: 2019. szeptember 12. (08.30 – 13.00)
Regisztráció: 08.30 - 09.00
Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta utca 2.)
Kapcsolat: Hasznos Nelly, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 061 450 4527


A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.Továbbá hozzájárul, hogy a workshopon előadó TESK Tanácsadó Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Váci út 18.) a későbbiekben marketing célú megkeresésre használja a Megrendelő adatait. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó, továbbá a TESK Tanácsadó Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja.
(https://pphmedia.hu/adatkezeles)
(http://www.tesk.hu/Adatvedelmi-szabalyzat)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek. A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőnek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!


KAPCSOLAT
Hasznos Nelly
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06-1-430-4527

Időpont: 2019.09.12., 09.00 - 13.00
Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta utca 2.)

RÉSZVÉTELI DÍJ
Teljes árú jegy: 24 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jegy 3 főtől: 19 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

hirdetés
hirdetés