hirdetés
hirdetés

Energiaellátás

Szünetmentes tápegységek ipari környezetbe

A 9PHD sorozat 40 kVA teljesítménytől egészen 200 kVA-ig kínál szünetmentes kapacitást kétféle szekrényméretben a teljesítménytől, illetve a transzformátorkonfigurációtól függően. 

hirdetés

Az Eaton 2015 év vége óta kínálja a 9PHD termékcsaládba tartozó ipari szünetmentes tápegységeit. Ezeket az új generációs UPS berendezések kifejezetten a mostoha ipari környezetben való megbízható működésre fejlesztették ki, olyan iparágak igényeinek megfelelően, mint a tengerészeti, a vasúti közlekedési, valamint a feldolgozóipar. A robusztus kialakítású, magas IP-védettségű UPS-ek könnyedén ellenállnak a más készülékek számára komoly kihívást jelentő, az ipari létesítményekben mindennapos környezeti tényezőknek, és mindemellett kimagasló hatékonysággal rendelkeznek. Ennek, illetve a rugalmas, moduláris felépítésének köszönhetően képesek biztosítani a különféle iparágakban használt kritikus berendezések kompromisszumok nélküli, zavartalan és biztonságos működését optimalizált TCO, vagyis teljes bekerülési és üzemeltetési költség elérése mellett.

„Ha a biztonságos üzemvitelről van szó, akkor az ipari környezetben nem lehet helye félmegoldásoknak. Ugyanakkor ennek a biztonságnak jelentős ára van, amire a vállalatoknak muszáj áldozniuk. A 9PHD egyszerre nagy teljesítményű és hatékony, több mint 96 százalékos hatékonysággal rendelkezik kettős konverziós módban, illetve 99 százalékos hatékonyságra képes az Eaton energiatakarékos rendszerének (ESS) használatával. Ezek együttesen teszik lehetővé, hogy olyan skálázható és a vevők egyedi igényének megfelelően konfigurálható UPS-t tudjunk nyújtani, amely maximálisan biztosítja a folyamatos üzemet a különféle ipari létesítményekben” – nyilatkozta Kalle Roselli, az Eaton Critical Power Solutions üzletágának termékmenedzsere.

UPS a 9PHD sorozatban (forrás: Eaton)
UPS a 9PHD sorozatban (forrás: Eaton)
 A 9PHD sorozat 40 kVA teljesítménytől egészen 200 kVA-ig kínál szünetmentes kapacitást kétféle szekrényméretben a teljesítménytől, illetve a transzformátorkonfigurációtól függően. Mivel az UPS flexibilis, moduláris felépítésű, ezért ipari alkalmazhatósága rendkívül széleskörű. A magas fokú, akár IP54-es védettségnek köszönhetően a 9PHD UPS-ek megbirkóznak a mostoha ipari körülményekkel, és kiállják a próbát a szeizmikus teszteken, illetve bármely más erős vibrációs hatással szemben megfelelően ellenállnak. Az ipari szünetmentes tápegységek kis helyigénnyel rendelkeznek, és opcionálisan elérhetők beépített leválasztó transzformátorral is, ideális választássá téve a 9PHD UPS-eket olyan ipari alkalmazásokban, ahol felügyeleti, biztonsági, vezérlési vagy gyártóberendezések folyamatos, szünetmentes tápellátását kell biztosítani.

Különösen bizonyos iparágak esetében, mint az olaj- és gázipar, az UPS berendezések gyakran kerülnek telepítésre olyan helyszínekre, amelyek nehezen hozzáférhetők, ahol az üzembe helyezés, illetve a karbantartás is komoly kihívást jelenthet. A 9PHD szünetmentes tápegységek moduláris felépítése egyaránt megkönnyíti az üzembe helyezést és a karbantartást, továbbá a készülékek kényelmes hozzáférést biztosítanak az előlap felől. Az UPS-ekben bőséges mennyiségű hely áll rendelkezésre a kábelek csatlakoztatásához, és szükség esetén dupla kábelezés is lehetséges. A 9PHD UPS-ek mozgatását emelőfülek és kerekek könnyítik meg telepítés, karbantartás vagy szerviz esetén.

(forrás: Eaton/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés