hirdetés
hirdetés

Elektrotechnika

Áramelosztás szekrényben

Az energiagazdálkodás egyik vezető vállalata, az Eaton bemutatta szekrénybe építhető áramelosztó egységeinek (PDU-k) harmadik, ePDU generációját (G3), amely a kategória legmagasabb hatékonyságát és megbízhatóságát olyan technológiai megoldásokkal kombinálja, mint az IEC csatlakozók új, szabadalmaztatás alatt álló befogófunkciója.

hirdetés

Az új ePDU G3 portfóliót már kifejezetten arra tervezték, hogy fejlett teljesítmény-ellenőrzési képességei megfeleljenek az informatikai és adatközpontok vezetői által az áramelosztók iránt támasztott követelményeknek. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában a kínálat kezdetben három különböző típust tartalmaz: a megbízható áramelosztóként működő Basic alapváltozatot, a volt, watt, amper és kilowattóra mérésére is alkalmas Metered Input verziót, valamint az alap-PDU Eaton-méréstechnikával történő feljavítására szolgáló In-Line Metered modellt.

Egyedülálló befogókombináció

Már a Basic verzió is tartalmazza az új ePDU-k egyedülálló befogófunkcióját, amely véget vet annak a gyakori és költséges problémának, hogy a csatlakozó egy ütés vagy a vibráció hatására kiesik az IEC kimeneti aljzatból. A befogófunkció szabványos kábelek esetében használható, így nincs szükség speciális tápkábelekre és kábelrendezőkre, amelyek egyébként a rack-PDU rendszer összköltségét akár 50 százalékkal is megemelhetik.

Az adatközpontok hatékony energiagazdálkodásának kulcsát jelentik
Az adatközpontok hatékony energiagazdálkodásának kulcsát jelentik

A szekrénybe építhető áramelosztó egységek az adatközpontok hatékony energiagazdálkodásának kulcsát jelentik. A műszaki innovációkkal és csúcstechnológiával felvértezett új ePDU G3 a megbízhatóság, a rugalmasság és a kiváló ár-érték arány verhetetlen kombinációjával lépett a piacra. Új mércét állított fel az áramelosztók terén, és bármely alkalmazásnál jelentősen hozzájárul az üzletvitel zavartalanságának fenntartásához.

Magas hőmérsékleten is ePDU

A szabadalmaztatott befogófunkció mellett az Eaton új ePDU G3 modelljei akár 60 Celsius-fokos hőmérsékletig is működőképesek maradnak, így ideális választást jelentenek a magas hőmérsékleten működő modern adatközpontok számára is. Az új áramelosztó egységek alacsony profilú 0U kialakítása minimalizálja a helyigényt, és minden rack szekrénnyel kompatibilis. Az oldalsó és hátsó rögzítési opciók akadálytalan hozzáférést tesznek lehetővé az informatikai eszközök irányába. A gyors, egyszerű telepítés érdekében a rögzítés történhet klipszekkel vagy egyedi rögzítési rendszerrel.

Minden ePDU G3 modell – már a Basic verzió színkódolt csatlakozóaljzatai is – vizuális jelölésekkel segítik az áramkörök terheléskiegyenlítését. A Metered Input és az In-Line Metered modellek menüvezérelt grafikus folyadékkristályos kijelzője egyszerű beállítást és hibaelhárítást tesz lehetővé. Mindkét modell tényleges ±1 százalék mérési pontosságot garantál.

(forrás: Eaton)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[152001] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés