hirdetés
hirdetés

Autodesk gépipari gyűjtemény

Szoftverek a kiváló minőségű termékek létrehozásához

Az Autodesk terméktervezési és gépipari szoftvergyűjteményének részét képező Nastran In-CAD és HSM révén a teljes mértékben integrált szimuláció és az öttengelyes CAM-rendszer előnyeiből profitálhatnak a felhasználók.

hirdetés

Tervezze meg és készítse el termékeit az Inventor szoftverrel, amely az Autodesk Nastran In-CAD és HSM révén teljes mértékben integrált szimulációt és öttengelyes CAM-rendszert is tartalmaz! Szerezze be az AutoCAD és a terméktervezési és gépipari gyűjteményben szereplő további termékek legfrissebb verzióit, továbbá fedezze fel a felhőalapú termékfejlesztést a Fusion 360-nal! Az új jogosultságok birtokában egyetlen szoftver-előfizetéssel képes lesz a termékei megtervezésére, elkészítésére, a szimulációk futtatására és a termékek látványterveinek elkészítésére.

Öt érv az Autodesk terméktervezési és gépipari gyűjteményének bevezetése mellett:

  • Teljesen integrált CAD/CAM/CAE-megoldás
  • Könnyen használható kezelőfelület
  • CAM és szimuláció többletköltség nélkül
  • Sokrétű CAM- és posztprocesszálási képességek
  • Piacvezető szimulációs és CAE-képességek

HSM az Inventor és a Solidworks szoftverekhez 

}A kizárólag a terméktervezési és gépipari gyűjtemény részeként elérhető Inventor HSM és HSMWorks segítségével leegyszerűsíthető a megmunkálási munkafolyamat, és integrált 2,5–5 tengelyes marási, esztergálási és marás-esztergálási CAM-folyamatok használhatók az Inventor és a Solidworks szoftverekben.

A terméktervezési és gépipari gyűjtemény többek között az alábbi új szolgáltatásokat tartalmazza:

  • tapintófejes mérés: elektronikus szondák használhatók az alkatrészek pontos nullpontbemérésére és folyamatközi vagy korrekciós mérésére,
  • gravírozás: kontúrokat vagy szöveget gravírozhatunk az alkatrészekbe,
  • letörés: az élletörés közben is alkalmazhatjuk az ütközésvédelmet az alkatrészekkel,
  • palástmegmunkálás: 4. tengelyes megmunkálással a hengeres alkatrészek palástjának megmunkálását is támogatja.

A HSM alapvető funkciói közé tartozik az adaptív nagyolás, amely a hagyományos nagyoláshoz képest negyedére vagy még rövidebb időbbre csökkenti a nagyolási időt, valamint a szerszámok élettartamát növeli. A többszálas, többmagos processzorokat támogató alkalmazás a szerszámpályák kiszámítási idejét is csökkenti, ami kiválóan alkalmassá teszi a fejlett alkatrész-programozásban való felhasználásra, a nagy léptékű vagy összetett munkákhoz. A szimultán négy- és öttengelyes funkciók közé tartozik például a többtengelyes kontúrozás vagy a 3D-s szerszámpálya-öntés. A marási műveletelemek támogatása az esztergálási folyamatokban növeli a hagyományos esztergálási, lelapolási, horonymarási és fúrási funkciók hatékonyságát. A további elérhető funkciók közé tartozik a szerszámtartó elkerülése, a lejtőmegmunkálás, valamint a megmunkálási folyamat és a szerszámpálya szimulációja.

A terméktervezési és gépipari gyűjteményben ingyenesen elérhető HSM az ügyfelek integrált CAD/CAM-igényeit egyetlen szoftveres felülettel képes kielégíteni. Rendkívül fontos, hogy a szoftver úgy legyen optimalizálva, hogy a lehető leghatékonyabban működtesse a CNC-gépeket. Ennek érdekében az utófeldolgozó finomhangolása a folyamat kulcsfontosságú lépése.

Nastran In-CAD 

Az Autodesk terméktervezési és gépipari gyűjteményének részét képező Nastran In-CAD egy véges elemes vizsgálati szoftver, amely képes elemezni a szerkezetek és a mechanikai részegységek lineáris és nem lineáris terhelési, dinamikai és hőátviteli jellemzőit. (x)

Eszközök teljes kínálata

A terméktervezési és gépipari gyűjtemény eszközök teljes skáláját kínálja a terméktervezéshez, a gépészethez, az építőipari termékgyártáshoz és más kapcsolódó iparágakhoz.

Korlátozott ideig tartó promóció keretében most 10 százalék kedvezménnyel lehet áttérni 3 éves előfizetéssel az Autodesk gépipari szoftvergyűjteményére, az Autodesk Product Design and Manufacturing Collection szoftvercsomagra. A rendszeres frissítéseknek, fejlesztéseknek és a hozzáadott új termékeknek köszönhetően a terméktervezési és gépipari gyűjteménnyel mindig a legújabb technológia bocsátható a tervezői és mérnöki csapatok rendelkezésére.

A promócióval kapcsolatos részletek és további információ itt érhető el.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés