hirdetés
hirdetés

Díj

Várják a 3D-s nyomtatás innovációinak pályázatait

Második alkalommal írták ki a Nemzetközi Additív Gyártási Díjat, amelynek kitüntetéseit a Metav 2016 szakvásáron adják majd át.

hirdetés

Megkezdődött és december 7-ig tart a pályázatok benyújtásának időszaka a 3D-s nyomtatás egyedüli nemzetközi innovációs pályázatára, amelyet idén második alkalommal írtak ki, és amelynek keretében – rangos nemzetközi zsűri ajánlására – két neves szervezet, az AMT amerikai gyártástechnológiai társaság (Association for Manufacturing Technology) és a Német Szerszámgépgyártók Szövetsége (VDW, Verein Deutsche Werkzeugmaschinenfabriken) részesíti elismerésben az additív gyártás ipari alkalmazásának legújabb innovációit.

Ide sorolható többek között a 3D-s nyomtatás berendezéseinek, illetve azok legfontosabb alkotóelemeinek továbbfejlesztése, a nyomtatási eljárás innovációi, új alkalmazások és adatkezelési módszerek kidolgozása, valamint az additív gyártás kísérő méréstechnika és minőségirányítás javítása. Elsősorban rendszerfejlesztők, felhasználók, beszállítók és tudományos téren tevékenykedő szakemberek pályázatait várják. Az Additive Manufacturing Award (IAMA) díjkiosztója jövő februárban lesz Düsseldorfban a Metav 2016 nemzetközi fémmegmunkálási szakvásár keretében. A pályázati dokumentumok innen tölthetők le.

(forrás: VDW/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés