hirdetés
hirdetés

Karrier

Több autóipari beszállítói is üzleti etikai díjban részesült

Idén is 10 cég kapta meg az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon, köztük az Év Gyára versenyünk középvállalat kategóriájában összetett díjat elnyert Simon Műanyagfeldolgozó is. 

hirdetés

Az Üzleti Etikai Díjat 2000 óta ítélik oda, az idei megmérettetésen 54 jelöltből 35 vállalat adta be a pályázatát. Az előző évek díjazott vállalatainak vezetőiből álló zsűritagok 10 pályázatot értékeltek kiemelkedőnek. Idén 35 etikus vállalat vezetője adta le részletes pontszámait, illetve egyetértését a zsűri többségének véleményével.

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta az üzleti élet rangos elismerésévé vált. A díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub alapító elnöke, világhírű filozófus, író, számos akadémia tagja, és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt fejlesztéseikkel példát mutatnak. Az üzleti életben sikeres jelenlétükkel bizonyítékul szolgálnak, hogy a profit érdekei összeegyeztethetők a bolygó, az emberiség, a fenntartható fejlődés érdekeivel.

Az alapítók vallják: az alapítás óta eltelt 19 évben a díj presztízse folyamatosan nőtt, ami azt is jelzi, hogy a tudatosság, a társadalmi elkötelezettség és az élhető, fenntartható világ fennmaradása iránti felelősség egyre hangsúlyosabban szerepel a hazai vállalatok értékrendjében.

2018-ban a zsűri 4 kisvállalatnak, 2 középvállalatnak, 2 nagyvállalatnak és 2 multinacionális vállalatnak ítélte oda az elismerést, melyet ünnepélyes díjátadó gála keretében vehetnek át.

Az Üzleti Etikai Díj nyertesei 2018-ban

Kisvállalat kategória
Cu-Technik Kft.
Human Dialog Kft.
Kreatív Vonalak Kft.
Mystic Nails Hungary Bt.                                                           

Középvállalat kategória
HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.
Peki Restaurant Kft.

Nagyvállalat kategória
Axiál Kft.
Simon Műanyagfeldolgozó                                              

Multinacionális vállalat kategória
LAFARGE Cement Magyarország Kft.
K&H Biztosító Zrt.

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés