hirdetés
hirdetés

Leállás

Újabb gyár függeszti fel a termelést

Minden más tevékenység folytatása mellett a Schréder ideiglenesen felfüggeszti a termelést négy európai gyárában, így Pilisszentivánon is. 

hirdetés

Ideiglenesen felfüggesztették a termelést négy európai Schréder-gyárban, hogy ezzel minimalizálják az egészségügyi kockázatokat, és kordában tartsák a COVID-19 terjedését közösségeikben. Kereskedelmi és üzleti tevékenységeik továbbra is folytatódnak, mivel távmunkában dolgoznak. Elérhetők, tudnak támogatást nyújtani és válaszolnak a beérkező kérésekre.

Mivel a WHO hivatalosan is világjárvánnyá nyilvánította a COVID-19-et, globális intézkedéseket vezettek be annak érdekében, hogy megvédjék 2600 dolgozójukat világszerte, valamint ügyfeleiket és közösségeiket, miközben biztosítják a folyamatosságot üzleti tevékenységeikben és ügyfeleik kiszolgálásában.

"A múlt héten úgy döntöttünk, hogy a kereskedelemben dolgozó kollégáink és mindenki más, aki csak teheti, további intézkedésig távmunkában dolgozik tovább. A mai napon a világszerte gyorsan változó helyzet miatt úgy döntöttünk, hogy az egészségügyi kockázatok minimalizálása érdekében április 5-éig átmenetileg felfüggesztjük a termelést 4 európai gyárunkban, nevezetesen Spanyolországban, Franciaországban, Magyarországon és Portugáliában, így segítve a helyi hatóságokat a COVID-19 terjedésének megfékezésében." – írja a vállalat hétfői közleményében.

A kínai, dél-afrikai és ukrán gyáraik továbbra is üzemelnek. Folyamatosan figyelik a fejleményeket, és azok fényében újraértékelik terveiket.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés