hirdetés
hirdetés

S&T Creo Standard

Tervezői csomag, magyar igényekre szabva

Míg más gyártók egymással nem kompatibilis közép- és csúcskategóriás CAD-rendszerekkel igyekeznek az eltérő vásárlói igényeknek eleget tenni, addig a PTC Creo szoftvere ugyanazon technológián belül kínál egységes és a feladathoz jól méretezhető high-tech megoldást.

hirdetés

Az új S&T Creo Standard csomag tovább erősíti a skálázhatóságot. Létrejöttét részletes piackutatás előzte meg, a szoftver funkciói teljes mértékben a magyar ipari igényekhez igazodnak, az ipar 4.0 kihívásait szem előtt tartva. A csomag segítségével többek között hatalmas méretű összeállítások, a legkomplexebb test-, felület- vagy lemezmodellek is megtervezhetők, ami ideálissá teszi az egyedi gépeket és járműveket gyártók számára. Az acél- és vázszerkezeti modul felveszi a versenyt a célszoftverekkel. A formatervezők a Freestyle-funkció segítségével ergonomikus terveket alkothatnak, amelyekről aztán élethű képeket készíthetnek a Keyshot-alapú renderelővel. A bevezető kedvezmény keretében a felhasználók a Creo Tool Design modulját is díjmentesen használhatják egy évig.

Augmented Reality az S&T Creo Standard csomagban (forrás: S&T)
Augmented Reality az S&T Creo Standard csomagban (forrás: S&T)

A tervezők munkáját szerkezetianalízis- és műanyagfröccs-szimuláció teszi egyszerűbbé. Az Augmented Reality-funkcióval igazán látványosan és meghökkentő módon prezentálhatók a tervek a partnerek vagy a megrendelők felé. A Model Based Definition (MBD) lehetővé teszi a papírmentes tervezést, gyártást. A beépített 3D-s nyomtatási funkciókkal alapvető 3D-s nyomtatási ellenőrzések végezhetők el. A Unite-technológia segítségével az összes elterjedt CAD-rendszer formátuma beolvasható.

A szoftver elérhető örök használatú licencként, vagy igény esetén bérelhető is.

(forrás: S&T/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés