hirdetés
hirdetés

CAD/CAM/PLM

Új szakterületek a CAD-Tervnél

Teljes szolgáltatási portfoliónk lehetővé teszi, hogy ne csak egy adott kérdésre fókuszáljunk, hanem a teljes feladatspektrumot képesek legyünk megoldani egy kézből. 

hirdetés

Vállalkozásunk mára egy cégcsoporttá nőtte ki magát. A teljes szolgáltatási portfoliónk lehetővé teszi, hogy ne csak egy adott kérdésre fókuszáljunk, hanem a teljes feladatspektrumot – annak elvárásait teljes mértékben figyelembe véve – képesek legyünk az ügyféllel közösen megoldani egy kézből. Ehhez már négy különböző szakterületen állunk partnereink rendelkezésére.

Mérnöki szolgáltatási üzletágunk keretein belül tervezői feladatokat oldunk meg hazai és külföldi megrendelők számára. Sikeres megbízásokkal büszkélkedhetünk az autóiparban, a fogyasztási cikkek és az ipari berendezések piacán. Otthon vagyunk a gépészeti, a terméktervezői, valamint a célgép- és berendezéstervezői területeken egyaránt.

PLM-üzletágunk célja, hogy olyan komplex, testre szabott megoldásokat biztosítsunk termékek előállításával foglalkozó cégek számára, amelyek által tartósan jobbá és hatékonyabbá válnak versenytársaiknál. Megoldásaink a Dassault Systèmes portfolióján alapulnak, és ezeket bővítik egyedi fejlesztésekkel, reagálva a magyar piac specifikus igényeire. A legújabb termék, amellyel a Mach-Tech szakkiállításon a standunkon is megismerkedhetnek az érdeklődők, a 3DExperience R2015x, amely közös platformot teremt a jól ismert CATIA-, DELMIA-, SIMULIA- és ENOVIA-funkcióknak. Egy környezeten belül megoldottak a gépészeti, a gyártástervezési, a szimulációs, az adatkezelési és a kommunikációs feladatok.

Harmadik új szakterületünk a véges elemes szimulációkra specializálódott: a Dassault Systèmes SIMULIA termékcsaládját kínálja a felmerülő feladatok elvégzésére, emellett pedig mérnöki szolgáltatásként szimulációs megbízásokat teljesít.

Ha pedig arra van szükség, hogy megteremtsük a szükséges és hatékony tervezői kohéziót a gépészek és az elektronikai tervezőmérnökök között, a Mentor Graphics termékmegoldásait ajánljuk, amelyek egyedülálló módon képeznek hidat e két szakterület között.

További információk:
CAD-Terv Kft., A pavilon 104/A stand, www.cadterv.hu
(forrás: CAD-Terv)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[167757] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés