CNC-megmunkálás

Új generációs vezérlőkonzol

Grafikus lehetőségek, gyors és biztonságos programozás, valamint színvonalas vezérlőszoftver egyedülálló kombinációját jelenti az összetett feladatok gazdaságos vezérlésére kifejlesztett Hurco Max5 konzol.

hirdetés

A WinMax vezérlőszoftverrel a CNC-megmunkálóközpontokat és intuitív vezérlésű esztergagépeket gyártó Hurco GmbH maximális gyorsaságú és intuitív módon kezelhető dialógusvezérlést kínál a gépekhez. A vezérlőkonzol működésmódja rövid ismertetést követően azonnal elsajátítható, magától értetődő. Az aktuális Max5 generáció sokoldalú és könnyen kezelhető.

A vezérlés a hatékonyságra irányuló újításokat ötvözi a korábban is meglévő előnyökkel, miközben teljes mértékben a gépek teljesítményadatainak javítására koncentrál. Ez megmutatkozik abban, hogy intuitív módon kezelhető csupán néhány billentyű segítségével, de éppúgy abban is, hogy átlátható felhasználói felülettel rendelkezik. Az átfogó grafikus lehetőségek, az összetett meghatározások gyors és egyben biztonságos programozása, valamint a színvonalas vezérlőszoftver kombinációja teszi egyedülállóvá. A Max5-tel hozamoptimalizálás érhető el, és ennélfogva kiemelkedő gazdaságosságot is biztosít.

Max5 konzol teljes kiépítésben, kettős képernyővel (forrás: Hurco)
Max5 konzol teljes kiépítésben, kettős képernyővel (forrás: Hurco)

Mivel a Hurco a termékeinél teljes mértékben a felhasználói igényekre koncentrál, ezért fontos, hogy maximálisan kényelmes és hatékony legyen a kezelésük. A vezérlés esetében ez több tekintetben is megnyilvánul. A nagyobb, 19 hüvelykes képernyő felbontása 1280×1024 pixeles. A nemesacél override forgógombok, a „hanyatt egeres” kihúzható QWERTY billentyűzet és a billentyűzet egyedileg beállítható dőlésszöge gondoskodik a vezérlőkonzol ergonomikus kezelhetőségéről. A gyártó számos szerszámgépe a vezérléssel együtt igazi helytakarékos megoldást alkot, mivel a legtöbb modellhez süllyeszthető konzol tartozik. Az LCD-kijelzős, levehető elektronikus kézikeréknek köszönhetően az egység még praktikusabb. A két USB-csatlakozó, valamint a nemesacél zsanérokkal és integrált kábelcsatornákkal ellátott behajtható második képernyő kibővített lehetőségeket teremt. A digitális potenciométer különösen az előtolás, a gyorsmenet és az orsófordulatszám állítása funkciót segíti. A biztonság és a hosszú élettartam szintén gyakorlatias szempontokat szolgál – a Max5-ös ABS polikarbonát billentyűzetét már az oldószerek sem tudják kikezdeni.

(forrás: Hurco/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés