Törlőkendő

Tisztaság a nyomdaüzemekben

A nyomdaipari technológiák alkalmazása során a gépek, hengerek, gumik és festéktartályok rendszeres tisztítása különösen fontos. Ha a szennyezettség miatt leáll a gyártás, és az üzemek nem tudják tartani a szoros határidőket, az komolyan veszélyezteti az üzletmenetet. Az ügyfelek bizalmának megtartása érdekében egyetlen nyomdai üzem sem engedheti meg magának, hogy ez megtörténjen.

hirdetés

A kenőanyagok és festékmaradványok megfelelő eltávolítása és a technológia során alkalmazott veszélyes anyagok előírásoknak megfelelő kezelése elengedhetetlen feltétele a folyamatos munkának. Célszerű hatékony megoldást találni, hogy megelőzzük a bajt. A MEWA törlőkendőit épp erre a célra fejlesztették ki. Használatuk során a kendők gyorsan és rendkívül nagy mennyiségben magukba szívják a festékmaradékot, a különböző oldó- és tisztítószereket is.

A robusztus Mewatex törlőkendő mindenhol bevethető, ahol olajos, festékes, oldószeres vagy zsíros szennyeződést kell eltávolítani. Csodafegyvernek is nevezhetnénk jó felszívóképessége, hatékonysága, kopásállósága és még számos előnyös tulajdonsága miatt. Gyártója, a németországi székhelyű MEWA az ipari felhasználás minden területére gondolt, így négy különböző kendőtípust is kínál ügyfeleinek:

  • Mewatex – robusztus kendő minden felhasználási célra,
  • Mewatex Plus – erős törlőkendő a kényes felületekhez,
  • Mewatex Ultra – puha törlőkendő a legérzékenyebb felületek számára,
  • Mewa Protex – gyakorlatilag szöszmentes kendő a rendkívül kíméletes tisztításhoz.

Ebben a széles választékban az üzemek és vállalatok megtalálhatják a felhasználási céljukhoz leginkább igazodó megoldást.

Mindenhol bevethető, ahol olajos, festékes, oldószeres vagy zsíros szennyeződést kell eltávolítani (forrás: MEWA)
Mindenhol bevethető, ahol olajos, festékes, oldószeres vagy zsíros szennyeződést kell eltávolítani (forrás: MEWA)

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés