Teljes körű szolgáltatás jár a törlőkendőkhöz

A lényeg, hogy mindig kéznél legyen, és a felhasználónak lehetőleg ne kelljen foglalkoznia a beszerzéssel vagy az ártalmatlanítással.

hirdetés

Ez azonban csak teljes körű szolgáltatás igénybevételével érhető el. A német MEWA több mint száz évvel ezelőtt kifejlesztette a tökéletes megoldást: többször felhasználható törlőkendői köré komplett szolgáltatási rendszert épített, amely ma már Magyarországon is egyre népszerűbb.

A textilspecialista a cégek számára kínál törlőkendő-szolgáltatást logisztikai megoldással kiegészítve. A vállalat saját gépjárműflottájával az előre egyeztetett időpontban elszállítja a szennyezett törlőkendőket az azok tárolására szolgáló, saját fejlesztésű biztonsági konténerekkel (SaCon) együtt. Ezt követően a MEWA mosóüzemeibe kerülnek, ahonnan mosás, szárítás, illetve az elhasználódott kendők cseréje után a praktikus, gördíthető biztonsági konténerekben visszajutnak az ügyfelekhez. 

Környezetkímélő mosás

A MEWA újrahasználható törlőkendőit a saját fejlesztésű, innovatív technikának köszönhetően környezetkímélő módon mossák ki: ügyelnek a víztakarékos mosási eljárásra, a törlőkendőkből kinyert olajat és zsírokat energiatermelésre használják, a veszélyes anyagokat megfelelő módon ártalmatlanítják.

Többféle kendőtípus közül lehet választani (forrás: Mewa)
Többféle kendőtípus közül lehet választani (forrás: Mewa)

Az automatizált folyamatot követően a kendők végső ellenőrzését a dolgozók végzik, így gondoskodva arról, hogy minden ügyfél a megrendelt mennyiségű és kifogástalan minőségű törlőkendőt kapja meg. Az eljárás végén a tisztított textíliák ismét a biztonsági konténerekbe kerülnek, és újra útnak indulnak az ügyfelekhez.

Széles választék

A MEWA négy különböző kendőtípust kínál ügyfeleinek:

  • Mewatex – robusztus kendő minden felhasználási célra,
  • Mewatex Plus – erős törlőkendő a kényes felületekhez,
  • Mewatex Ultra – puha törlőkendő a legérzékenyebb felületek számára,
  • Mewa Protex – gyakorlatilag szöszmentes kendő a rendkívül kíméletes tisztításhoz.

A választék széles: minden vállalat az üzemi igényeihez legalkalmasabb kendőtípust kapja meg az általános törlőkendőktől – amelyek a legdurvább szennyeződéseket is eltávolítják– a kényes felületek ragyogását biztosító kendőig.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés