hirdetés
hirdetés

Moldex3D Authorized Certification Center

Tanúsító központ lett az S&T

A Moldex3D választása alapján Közép-Európában az S&T Consulting Hungary Kft. lett az első Moldex3D Authorized Certification Center.

hirdetés

A CoreTech System Co. Ltd (Moldex 3D), a műanyagipar vezető, mérnöki szimulációs megoldásokat szállító cége első közép-európai Authorized Certification Centerének (MACC) az S&T Consulting Hungary Kft.-t nevezte ki. Ennek alapján az S&T telephelyén lesz lehetőség letenni a tanúsító vizsgát, amely elismeri és érvényesíti a szakértők Moldex3D megoldásokhoz kapcsolódó képességeit és tudását.

“Az első közép-európai MACC megnyitása bizonyítja, hogy az S&T elkötelezetten segíti a vásárlóit a Moldex3D szoftverben rejlő szimulációs lehetőségek tökéletes kihasználásához szükséges képességeik és tudásuk frissen tartásában”– mondta Nyirő Ferenc, az S&T Consulting Hungary Kft. Ipari Digitalizáció üzletágának vezetője. „Az, hogy üzleti partnerünkkel, a Moldex3D-vel közösen megnyitjuk Magyarországon az első Moldex3D Authorized Certification Centert, azt jelenti, hogy a vásárlóink fontos szerepet játszanak tevékenységinkben.”

A Moldex3D a tervezéstől a fejlesztésig segítségére van a felhasználóknak a hibakeresésben, optimalizálja a tervezési változatokat, lerövidíti a piacra kerülési időt és maximalizálja a megtérülést (ROI)
A Moldex3D a tervezéstől a fejlesztésig segítségére van a felhasználóknak a hibakeresésben, optimalizálja a tervezési változatokat, lerövidíti a piacra kerülési időt és maximalizálja a megtérülést (ROI)

Az S&T Moldex3D Authorized Certification Center a cég budaörsi telephelyén hivatalosan is megnyitott. A cég a legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik és számos olyan képzést indít el, melyek a Moldex3D fröccsöntő szimuláció terén meglévő évtizedes tapasztalatain alapszanak. A képzés elvégzése után a résztvevőknek lehetősége lesz letenni az online vizsgát és megszerezni az Analyst and Expert Certification bizonyítványt.

“Rendkívül boldog vagyok, hogy bejelenthetem az S&T-vel való együttműködésünket, valamint az első közép-európai Moldex3D Authorized Certification Center elindítását” – mondta Dannick Deng, a Moldex3D EMEA ügyvezető igazgatója. “Komolyan hisszük, hogy ez az új együttműködés növelni fogja a térségben a piaci jelenlétünket és segíti majd beteljesíteni azon célunkat, hogy a digitalizációs megoldásokon keresztül segítsük a gyártóipar cégeit az okos tervezés és gyártás felfedezésében.”

Bővebb információ: moldex3d.comsnt.hu/ipar40/

(forrás: S&T/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[239858] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés