hirdetés
hirdetés

Szupertitkos innovációk

Számos innovációval – köztük exkluzív szupertitkosokkal – készül a Bystronic glass csoport a szeptember 28. és október 1. között zajló düsseldorfi glasstech szakvásárra. Az 1994-től a jó nevű svájci Conzetta AG ipari holdinghoz tartozó Bystronic glass világszerte tevékenykedő cégcsoport az épület- és gépjárműüvegek megmunkálásának legfontosabb területeihez köthető szolgáltatások, gépek, berendezések és rendszerek terén.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A kínálati kör az alapelemektől a felhasználóspecifikus teljes megoldásokig terjed. A vállalat bevált gépi technológiájának egyik újabb és fontos kiterjesztése a napenergia hasznosításában jeleskedő fotovoltaikus iparnak az előmegmunkálási folyamatok céljaira szolgáló, és mind a front-end, mind pedig a back-end típusú eljárásokat támogató rendszerek szállítása.

A glasstech 2010 nemzetközi üvegipari szakvásárra tervezett mintegy 1200 négyzetméteres Bystronic glass stand számos innovatív újdonsággal várja majd az érdeklődőket a Düsseldorfi Vásárvárosban. Szeptember 28. és október 1. között az épület- és gépjárműüvegek ipara, valamint a szoláripar legújabb és továbbfejlesztett gépeinek működés közbeni bemutatásával nyerhetnek a látogatók betekintést az üvegmegmunkálás jelenébe és jövőjébe.

A legnagyobb vonzerőt minden bizonnyal mégis az úgynevezett top-secret terület jelenti majd: a zárt kiállítói térben exkluzív újdonságokat mutatnak be a vállalat szakemberei kizárólag a meghívott, illetve előzetesen regisztrált vendégeknek. További különlegességet tartogat a vásári stand közepén kialakított „nyugalom szigete”, az öko-lounge, amely – módot adva a megpihenésre – a Bystronic glass „Living for the Future“ mottó alatt futó, a jövő generációjával szemben viselt felelősséget hangsúlyozó kampányát hivatott népszerűsíteni.

A glasstech 2010 keretében egyébként a cégcsoport valamennyi tevékenységi területéről felsorakoztat újdonságokat: az üvegvágás témájában például a hangsúly a hatékony osztályozáson és a gyors, más funkciókkal is összekapcsolt vágás berendezésein lesz; a biztonsági üvegek előállításának területéről egy új és más gyártási területeken is rugalmasan alkalmazható horizontális üvegmosó gépet mutatnak be; a szigetelőüvegek gyártásához a Bystronic glass egyedülálló távtartórendszert kínál; az anyagmozgató egységek hagyományosan nagy választékából a standon emelőket és vákuummegfogókat lehet majd kipróbálni; a gépjárműüvegek előmegmunkálásának üzletágát egy teljesen új gépgeneráció képviseli.

Virágh Judit
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés