hirdetés
hirdetés

Digitális nyomtatás

Színes címkék részletes termékinformációkhoz

A Brady új, teljes mértékben testreszabható és tartós, digitálisan nyomtatható, színes termékcímkéket kínál a termékekkel, a biztonsággal és a megfelelőséggel kapcsolatos fontos és részletes információk megjelenítésére.

hirdetés

Az azonosítási megoldásairól ismert, nemzetköri színtéren tevékenykedő, amerikai központú Brady új termékcímkéi nagy felbontásban, kiváló fotó- és többszínű minőségben digitálisan nyomtathatók a fontos termékinformációk optimális megjelenítésére az ügyfeleknek. RAL, Pantone és más színkódok is megadhatók. A nyomtatások közötti 0,1 mm-es tűrés jobbá teszi a kisméretű és összetett színes szövegek, céglogók, vonalkódok és piktogramok minőségét a termékcímkékhez való tartós anyagokon.

A több mint száz éves múltra visszatekintő Brady poliészter és más tartós termékcímke anyagok széles választékát kínálja, amelyekre matt vagy fényes védőréteg helyezhető. A címkék ellenállnak a vegyszereknek, az oldószereknek és a kopásnak, így hosszú időn át olvashatók maradnak.

Digitálisan nyomtathatók a fontos termékinformációk (forrás: Brady)
Digitálisan nyomtathatók a fontos termékinformációk (forrás: Brady)

A színes, előnyomtatott termékcímkék teljes mértékben testreszabhatók. Nagy és kis méretű címkék is egyszerűen létrehozhatók sorosítással, céglogókkal, tételszámokkal, vonalkódokkal és más fontos adatokkal, akár különösen kis betűmérettel is. A címkeanyagok és ragasztók speciális kombinációja is kiválasztható, ami zordabb, nagyobb kihívást jelentő környezetekben is növeli a címke tartósságát és olvashatóságát. A cégeknek a minőségi címkenyomtatókkal lehetőségük van helyben további adatokat elhelyezni a címkéken.

(forrás: Brady/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés