hirdetés
hirdetés

Medica 2021 és Compamed 2021

Szervezik az őszi „élő” Medicát

Az orvostechnikai gyártók és beszállítóik novemberben a helyszíni és a digitális rendezvényformátumok szoros összefonódásával mutatkoznak be.

hirdetés

Gőzerővel folyik a november 15–18. közöttre tervezett düsseldorfi Medica 2021, a világ elsőszámú orvostechnikai szakvására és a párhuzamosan rendezett Compamed 2021, az orvostechnikai beszállítók vezető nemzetközi seregszemléje tervezése. Ezzel az egyedülálló kombinációval a két rendezvény az orvosi termékek, készülékek és műszerek teljes skáláját felvonultatja, beleértve a fejlesztésük, gyártásuk és piaci értékesítésük valamennyi lépését. Az eddig beérkezett kiállítói jelentkezések visszaigazolják, hogy a kiállítók a düsseldorfi vásárközpontban, élőben kívánnak jelen lenni, hogy bemutassák a modern egészségügyi ellátási folyamat minden területére kiterjedő újdonságaikat. A világjárvány következményeként a Messe Düsseldorf jelentősen kiterjeszti digitális offenzíváját a Medica és a Compamed esetében is. A digitális kínálatot kibővítették és összefésülték a vásárközpontban kínált élő programmal.

Idén a Medica újra személyesen várja az érdeklődő szakembereket (Forrás: Messe Düsseldorf)
Idén a Medica újra személyesen várja az érdeklődő szakembereket (Forrás: Messe Düsseldorf)

A 2020 novemberében biztonsági megfontolásból teljes egészében virtuálisan, összesen 45 ezer egyéni felhasználóval és 405 ezer oldallehívással megtartott rendezvényeken szerzett tapasztalatok alapján a szakvásári program kiemelten nagy érdeklődésre számon tartott elemeit online és személyes részvétellel is kínálják a vásárszervezők.

A kiemelt szakvásári témakörökhöz színpadi rendezvények is tartoznak majd, párhuzamosan a medica.de és a compamed.de ágazati portálokon a megfelelő „belépőjegy” birtokában élőben követhetik az előadásokat és vitákat az érdeklődők. A kísérő konferenciák és kongresszusok tekintetében is szabadon lehet választani a helyszíni és a virtuális részvétel között.

A Medica keretében ismét bemutatkozik számos startup vállalkozás is. Az elmúlt évek során sok sikertörténet a Medicán vette kezdetét. Itt ugyanis nem csupán az egészségügyi ágazat nemzetközi szereplői és mozgatói vannak mindig jelen, hanem az egészségügyi fejlesztést gyorsítani hivatott programok, a családi és kockázati tőkebefektetési alapok befektetői is.

Virágh Judit
a szerző cikkei

(forrás: Messe Düsseldorf/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés