hirdetés
hirdetés

DMG Mori-stand a Mach-Techen

Szelektív lézerolvasztásos technológia először élőben

A DMG Mori az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a 2019-es trendeknek megfelelően a kiállított gépeit automatizálási megoldásokkal és technológiával mutatja be.

hirdetés

A DMG Mori Hungary Kft. a DMG Mori-cégcsoport magyarországi leányvállalata. Fő profilja a DMG Mori-termékek és -megoldások értékesítése, illetve szervizszolgáltatások nyújtása. A hazai vállalat a piaci igényeknek megfelelően a kereskedelmen túl nagy hangsúlyt fektet a szervizszolgáltatásokra, hiszen nem csak eladja, de gondozza is az ügyfeleknél telepített gépeket. Igyekszik folyamatosan jelen lenni partnerei életében, és minél több, a DMG Mori szerszámgépeihez kapcsolódó feladatot levenni a vállukról, így válva bizalmi partnerré.

Az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a 2019-es trendeknek megfelelően a kiállított gépeik automatizálási megoldásokkal és technológiával lesznek láthatók. Idén először mutatnak be élőben SLM 30 Lasertech porágyas szelektív lézerolvasztásos technológiát. Összeségében a következő gépekkel találkozhatnak a látogatók:

  • CLX350 univerzális eszterga Robo2Go automatizálással,
  • DMU50 3rd Gen szimultán öttengelyes megmunkálóközpont PH150 automatizálással,
  • NLX2500 univerzális eszterga GX5 gantry munkadarab-adagolóval,
  • SLM 30 Lasertech szelektív lézerolvasztásos technológia.

Ezenkívül számos más újdonságot is bemutatnak. A cég mérnökei, technikusai folyamatosan a látogatók rendelkezésére fognak állni, hogy minden kérdésre a legjobb tudásuk szerint adhassanak választ.

Többek között az SLM 30 Lasertech szelektív lézerolvasztásos technológia és a szoftveres támogatások lesznek a kiállítási stand fókuszában (forrás: DMG Mori)
Többek között az SLM 30 Lasertech szelektív lézerolvasztásos technológia és a szoftveres támogatások lesznek a kiállítási stand fókuszában (forrás: DMG Mori)

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállítás rengeteg kiállítót vonzott, aminek köszönhetően a DMG Mori reményei szerint az eddigi nagy látogatói számot is sikerül felülmúlni. Az új gépek értékesítésén túl szeretnék szervizszolgáltatásaikat, termékeiket is népszerűsíteni. Előtérbe helyezik digitalizációs és automatizálási megoldásaikat, illetve additív gyártási technológiájukat.

A vállalat jelenlegi ügyfeleinek feltétlenül ajánlja a kiállítási stand felkeresését, hiszen számos újdonságról itt tudnak első kézből információhoz jutni. Azoknak pedig, akik egyelőre csak érdeklődnek a szerszámgépek és az azokhoz kapcsolódó innovációk és fejlesztések iránt, be tudják mutatni a legtöbb gépüket, technológiájukat, amellyel hatékonyabbá tehetik munkájukat, vállalkozásukat és üzletmenetüket.

Standszám: A pavilon 203A

www.dmgmori.com

(x)

(forrás: DMG Mori/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés