hirdetés
hirdetés

A minőségi szerszámok rendszerpartnere

Százéves jubileumát ünnepli a Hoffmann

Április végétől száz napig csúcsminőségű szerszámok ünnepi feltételek mellett, valamint 100 ezer euró jubileumi adomány kíséri a nevezetes születésnapot.

hirdetés

A Hoffmann, a Hoffmann Group anyavállalata márciusban százéves jubileumát ünnepelte. A kerek születésnap alkalmából a „Mi ünnepelünk, ön spórol – 100 éves a Hoffmann, 100 napig csúcsminőségű szerszámok ünnepi feltételek mellett” akciója keretében meghívja partnereit az e-shop virtuális boltjába, ahol minőségi szerszámok választéka szerepel jubileumi árakon. Az akció április 23-án indul a www.hoffmann-group.com honlapon. Ezenfelül a Hoffmann a jubileum alkalmából 100 ezer euró különleges adományt utalt át a Hoffmann Group Foundation vállalati alapítvány részére. Ennek célja elsősorban szociálisan hátrányos helyzetű és traumás gyermekek és fiatalok támogatása kreatív terek kialakításában „A szerszámok értéket teremtenek” mottó szerint. A minőségi szerszámok területén a vállalat mind a mai napig sikeres.

A Hoffmann a legjobb feltételekkel kezdi meg a jubileumi évet. 2018-ban a Hoffmann SE a leányvállalataival először ért el 1 milliárd euró feletti rekordforgalmat, a dolgozók száma több mint 3000 munkatárssal a valaha volt legmagasabb számot jelenti, és a cég organikusan tovább növekszik. „Azt, hogy a vállalatnak ma ilyen sikeres, elsősorban elkötelezett munkatársainknak köszönhetjük” – mondta Nicola Bleicher, a cég alapítójának dédunokája és a Hoffmann SE társtulajdonosa. Testvére és társtulajdonosa, Verena Heinrich azzal egészíti ki, hogy a „dolgozóink jelentik a százéves vállalatunk számára a fiatalság vizének forrását – előrelátással, kreativitással és vállalati szemlélettel gondoskodnak arról, hogy mindig rugalmasan igazodjanak a kor szelleméhez.”

A Hoffmann-katalógus 1936 óta már meghonosodott a piacon, ma 80 ezer terméket mutat be, és 18 nyelven érhető el (forrás: Hoffmann)
A Hoffmann-katalógus 1936 óta már meghonosodott a piacon, ma 80 ezer terméket mutat be, és 18 nyelven érhető el (forrás: Hoffmann)

A Hoffmann SE alapkövét Josef Hoffmann tette le 1919. március 11-én Münchenben. 1932-ben csatlakozott az üzemhez fia, Franz. Ő találta ki 1936-ban a Hoffmann-katalógust, amely időközben 18 nyelven jelenik meg, és e-shop-ként is elérhető a www.hoffmann-group.com honlapon. Az 1950-es évektől Franz Hoffmann a vállalatot konzekvensen a minőségi szerszámok forgalmazása és az ezekkel kapcsolatos tanácsadás irányába terelte. A Garant márkanév alatti saját termékskála 1973-as bevezetése is Franz Hoffmann nevéhez köthető. Régi cégvezetőként senkihez nem hasonlítható kultúra és értékrendszer jellemezte. „Még ma is azokat az értékeket valljuk, amelyekkel a vállalat sikeressé vált, és ma a Pioneering, Precise, Personal mottóval foglaljuk össze – mondta Siegfried Neher, a Hoffmann SE Technologie & Transformation elnöke. – Ehhez társul a minőség iránti határozott elkötelezettség mellett az az akarat, hogy a dolgokat egyszerűen, koncentráltan és hasznavehetően közelítjük meg, állandóan törekszünk a fejlődésre, és hosszú távon tervezünk. Az értékrendszerük jelenti az iránytűt, amely segít eligazodni, és irányban tart minket.”

A harmadik generáció alatt a Hoffmann a Gödde, az Oltrogge és a Perschmann családi vállalkozásokkal egyesülve létrehozta a Hoffmann Groupot, amely a minőségi szerszámok területén ma az első Európában. Napjainkban a negyedik generáció alatt a Hoffmann Group több mint ötven országban jelen lévő 69 telephelyével a Föld minden részén elérhető.

A legnagyobb projekt a vállalt történetében: a LogisticCity Nürnbergben
A legnagyobb projekt a vállalt történetében: a LogisticCity Nürnbergben

Franz Hoffmann legfontosabb hagyatéka az állandó fejlődés hitvallása. Ez a hajtóerő rejlik a vállalat innovációs ereje mögött. „Jelenős beruházásokat teszünk a jövőbe az innováció lehetővé tétele érdekében – mondta Nicola Bleicher. – Jelenleg digitális termékek és szolgáltatások kifejlesztésére fókuszálunk. Ezen felül a LogisticCity a vállalat történelmének legnagyobb projektje zajlik.” A LogisticCity egy 21,5 hektár méretű területen épül Nürnbergben, és a globális központi raktár lesz. Az új nürnbergi telephelyen összesen 900 munkatárs fog dolgozni. „Biztosak vagyunk benne, hogy a következő száz évre is fel vagyunk készülve” – foglalta össze Verena Heinrich.

Standszám: A pavilon 307A

www.hoffmann-group.com

(x)

(forrás: Hoffmann Group/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés