hirdetés
hirdetés

Robotok a konvejoron

FlexLink-ABB csomagolástechnikai nap

Április végén a FlexLink és az ABB robotikarészlege közös vevőnapot rendezett a csomagolástechnikai megoldásokra fókuszálva.

hirdetés

A kétnapos rendezvény első napját elsősorban végfelhasználóknak, a másodikat pedig rendszerépítőknek, integrátoroknak, gépépítőknek szánták. Mindkét nap mintegy negyven érdeklődő vett részt a szakmai eseményen. A helyszín az ABB Váci úti telephelyén levő egyik „retrocsarnok” volt. Ennek oka igen prózai: mivel a robotokat le kellett rögzíteni a padozathoz, nem lehetett a vevőnapot egy hotelben vagy más szokásos rendezvényhelyszínen megtartani.

Kötött programot kötetlen beszélgetés követett

Gyakorlati bemutatón is képet kaptak az érdeklődők
Gyakorlati bemutatón is képet kaptak az érdeklődők
A szakmai nap tematikája a csomagolástechnika konvejorokkal és robotokkal automatizálható szegmensét ölelte fel. Így előtérbe kerültek a pick & place megoldások, a robotizált palettázás és más csomagolástechnikai újdonságok. A két cég szakmai prezentációit Tar Elemér, az Univer Product Zrt. műszaki menedzserének előadása egészítette ki, aki beszámolt a gyárukban néhány évvel ezelőtt a FlexLink által tervezett és telepített, ABB robotokkal készült palettázó és depalettázó cellákkal kapcsolatos – pozitív – tapasztalatairól. Az előadásokat követő kötetlen beszélgetés lehetőséget teremtett a közvetlenebb kapcsolatteremtésre, amelyen számos érdekes megoldandó feladat került a felszínre.

Virágh Judit
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés