hirdetés
hirdetés

Karrier

Programozóversenyt hirdet az autóipari szoftverfejlesztő

Idén hatodszorra csaphatnak össze a fiatal és már tapasztalt fejlesztők az NNG C++ Grand Prix-en. A verseny hárommillió forint összdíjazású. 

hirdetés

A globális autóipari szoftverfejlesztő NNG Kft. idén hatodszorra rendezi meg C++ Grand Prix elnevezésű programozóversenyét. A vállalkozó szellemű fejlesztők október 25-én éjfélig jelentkezhetnek a www.programozoverseny.hu weboldalon, az online selejtező október 30-án indul. Az NNG a versenyre informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését egyaránt várja, hiszen az eddigi tapasztalatok szerint a veteránság nem feltétlenül biztosítja a győzelmet. Az elmúlt években többször előfordult már, hogy a döntőben az egyetemisták gyakorlatilag megsemmisítették a nagy tudású fejlesztőkből álló csapatokat.

A győztes csapat tagjai egyenként 300.000 forintos műszaki vásárlási utalvánnyal gazdagodnak, a második helyért egyenként 200 ezer, a dobogó alsó fokáért pedig 100 ezer forintos utalványok járnak. De annak sincs oka csüggedni, aki lecsúszik a dobogóról: a döntő többi résztvevője 50.000 forintos utalványt vihet majd haza.

A tavalyi verseny mesterséges intelligenciát kellett fejleszteniük a csapatoknak
A tavalyi verseny mesterséges intelligenciát kellett fejleszteniük a csapatoknak

A verseny során elsősorban a csapatok kreativitását és problémamegoldó készségét tesztelik az NNG fejlesztői által összeállított kódolási feladatok. A selejtező feladványainak megoldására mindössze 20 napja lesz a csapatoknak. A végső rangsort november 16-án teszi közzé a vállalat. A tíz legjobban teljesítő csapat november 24-én, élőben csap majd össze. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét az NNG székháza ad majd otthont a küzdelemnek, ahol várhatóan a csapatok által írt programok harcolnak majd meg egymással. Itt a helyszínen írt kódjaikkal versenyezhetnek a résztvevők.

A verseny nem titkolt célja, hogy megtalálja az ország legjobb szakembereit, akik később akár az NNG csapatához is csatlakozhatnak. A versennyel kapcsolatos, további információk a C++ Grand Prix honlapján érhetők el. 

(forrás: NNG/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés