hirdetés
hirdetés

Bővülő portfólió, újdonságok a Mach-Techen

Praxisorientált szerszámgépek és kiegészítőik

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Rolatast több újdonságot is prezentál meglevő és jövőbeli ügyfeleinek. Bővült a portfólió, és az újonnan kínált gépeket meg is tekinthetik az érdeklődők a vásári standon.

hirdetés

Ha a Rolatast Bt. profilját röviden és tömören szeretnénk megfogalmazni, azt mondhatjuk: felsőkategóriás, ügyfélorientált szerszámgépek és kiegészítőik forgalmazása és szervizelése. Kicsit jobban kibontva: azon németországi vállalatok hazai képviseletét látja el, amelyek a saját ipari szegmensükben ügyfeleiknek a mindenki által elismert nagybetűs minőséget biztosítják.

Mindenekelőtt a Chiron Group termékei említhetők – így a Chiron hazánkban egyre elterjedtebb függőleges, kétorsós megmunkálóközpontjai, a Scherer függőleges esztergái, a Stama nehéz megmunkálásra preferált függőleges, portál elrendezésű szerszámgépei és a CMS gyárilag felújított Chiron Group-termékei.

Továbbá a Saacke szerszámköszörű gépei, a Reven szabadalommal védett emulzió- és olajköd-leválasztói, a PCG keményfém alapanyagai, és a tavalyi évtől kezdve szintén a cég által képviselt Bahmüller precíziós munkadarab-köszörűi és az LPW professzionális munkadarabmosó berendezései.

Tavalytól a Bahmüller precíziós munkadarab-köszörűi is szerepelnek a kínálatban
Tavalytól a Bahmüller precíziós munkadarab-köszörűi is szerepelnek a kínálatban

Fontos megemlíteni a pécsi székhelyű testvércég, az ACR Consulting Kft. tevékenységét is, amely szintén németországi partnerei, így az Apodis és a Vito termékpalettájának tanácsadási támogatásával, a Rolatast égisze alatt igazán hatékonyan segít az ügyfelek szűrésmenedzsmentjében. É végül, de nem utolsósorban az ACR képviseli az osztrák WFL vállalatot is, amely nagyméretű forgásszimmetrikus alkatrészek egy megfogásban történő komplett megmunkálására alkalmas eszterga-fúró-maró központokat gyárt.

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Rolatast több újdonságot is prezentál meglevő és jövőbeli ügyfeleinek. Bővült a portfólió, így már komoly alternatívát tud a vállalkozás nyújtani a professzionális alkatrészmosás (LPW, Riederich, Németország) és a csúcsprecíziós munkadarab-köszörülés (Bahmüller, Plüderhausen, Németország) területein – a gépeiket meg is tekinthetik az érdeklődők a vásári standon.

A testvércég, az ACR pedig a szűrésmenedzsment területén hoz újdonságokat egy forradalmian új hűtővízkezelő berendezés (Apodis) és egy ultrahatékony mobil hűtővíztisztító (Vito) formájában.

És aki a szokványostól eltérően nagy, forgásszimmetrikus munkadarabok megmunkálása iránt érdeklődik (WFL, Linz, Ausztria), az az ACR standján egyenesen csodát láthat…

Mint mindig, a Rolatast bemutatja a Chiron Group szerszámgépeit, így látható lesz egy öttengelyes Chiron Mill 800FX Baseline fúró-maró központ, egy Scherer VDZ 220 DS függőleges eszterga és egy igen érdekes és szemléletes, gyárilag félben (!) felújított CMS Chiron FZ 12 S megmunkálóközpont.

Hazánkban egyre elterjedtebbek a Chiron megmunkálóközpontjai (forrás: Rolatast)
Hazánkban egyre elterjedtebbek a Chiron megmunkálóközpontjai (forrás: Rolatast)

Továbbá ismételten kiállítják a Reven szabadalmi elven működő emulzió- és olajköd-leválasztóit, amelyek egyre több magyar felhasználónak oldják meg az eddig orvosolhatatlannak tűnő elszívási gondjait.

A kétévente megrendezett Mach-Tech kiállításra a Rolatast beruházásként tekint, tehát korántsem az a célja, hogy csupán kiegyenlítse a bekerülési költségeket. Hosszú távra terveznek, minden egyes ilyen kiállítás egy fejlődési folyamat része. Szeretnék, ha ügyfeleik látnák/éreznék, milyen színvonalat képviselnek Európában az általuk képviselt cégek, és személyesen találkoznának a külföldi kapcsolattartókkal. Céljuk még, hogy nőjön a Rolatast elfogadottsága a hazai piacon. A jó hangulat mindig garantált a Rolatast-ACR standon! Ráadásul csakugyan olyan megoldásokkal találkozhatnak, amelyek praxisorientáltak, és valóban a megelégedésükre működnek.

Standszám: A pavilon 211C

www.rolatast.hu

(x)

(forrás: Rolatast/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés