hirdetés
hirdetés

Tudásmegosztás

Partnerkapcsolati központ a közös értékteremtésért

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel, például rendszerintegrátorokkal, illetve közvetlenül hozzáférhetnek az ABB digitális megoldásaihoz. 

hirdetés

A Connect Partner Hub partnerkapcsolati központ mobil alkalmazásban már elérhető ABB Connect eszközökre épül. A platform indításával kapcsolatban, Andrea Temporiti, az ABB Electrification digitális üzletágának vezetője azt mondta, hogy „a Connect Partner Hub jóval több, mint egy információcserére szolgáló platform. Ez egy, a vállalat teljes környezetét magában foglaló rendszer, ahol létre lehet hozni a digitális együttműködés és kommunikáció olyan alkotó közösségét, amely egyszerre teremt értéket az ABB és ügyfelei számára. Most lesz egy hely a partnereink számára, ahol ötleteket vitathatnak meg és felhasználhatják más szakemberek tudását integrált megoldások és megnövelt értékű szolgáltatások tervezésére, értékesítésére, szállítására és üzemeltetésére.”

A Projekt funkcióval a felhasználók valós időben tervezhetnek és alkothatnak, illetve együttműködhetnek a világ bármely pontjáról olyan eszközök segítségével, mint a DocWeb egyvonalas rajz tervező program, vagy több már létező eszköz, például az e-Configure. Az Idea Tank menüpontban a felhasználók közvetlenül az ABB termékmenedzserekkel oszthatják meg ötleteiket és kaphatnak visszajelzést. A Connect Partner Hub leegyszerűsíti az ABB termékek és megoldások keresését, konfigurálását, megvásárlását és telepítését.

(forrás: ABB Magyarország)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés