hirdetés
hirdetés

Vision Award 2018

Pályázattal keresik a legjobb „vizionálókat”

Az innovatív vállalatok július 20-áig jelentkezhetnek a képfeldolgozás témakörében végzett fejlesztéseikkel a megmérettetésre.

hirdetés

Az idén őszi stuttgarti Vision szakvásárhoz kapcsolódóan július 20-án zárul a Vision Award 2018 pályázatok beadása. A díj célja a dinamikusan fejlődő képfeldolgozási és képalkotási piac izgalmas új fejlesztéseinek támogatása és nyilvánosságra kerülésének előmozdítása.

Az eddigi menetrend szerint a szakértőkből álló zsűri shortlistet állít össze a legígéretesebbnek ítélt fejlesztésekből, amelyet a gépi látás nemzetközi szakvására, az idén november 6. és 8. között sorra kerülő Vision honlapján tesznek majd közzé, valamint projektek rövidítve a rendezvény katalógusába is bekerülnek. Ezekből választják ki az ötezer eurós fődíjjal jutalmazott győztest, amely cég bemutatkozhat és bemutathatja fejlesztését a Vision 2018 hivatalos sajtókonferenciáján.

A Vision Award díjátadójára 23. alkalommal kerül sor a Vision 2018 szakkiállításon, ezzel hagyománya közel a vásárral megegyező tradíciókra nyúlik vissza. A pályázattal kapcsolatos további információk és a nevezési lehetőség itt található.

(forrás: Messe Stuttgart/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[221978] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés