hirdetés
hirdetés

Minőségi tisztogatás olcsón

A parts2clean ipari tisztítástechnológiai szakvásár a gyártás, a karbantartás és a felújítás szakembereinek kínál ágazatokon és alapanyagokon átívelő megoldásokat.

hirdetés

A kivárás időszaka után egyre több vállalat hoz döntést új beszerzésekről. A változás jól érezhető az ipari tisztítási technika kínálati oldalán is, hiszen az utóbbi hónapokban jelentősen megnövekedett a projektekre vonatkozó ajánlatkérések és a konkrét megrendelések száma. Ugyanezt az irányt mutatja az a tény is, hogy élénk érdeklődés mutatkozik a gyártásban és a karbantartásban alkalmazott munkadarab- és alkatrész-tisztítás vezető nemzetközi szakvására, az október 12. és 14. között a Stuttgarti Vásárközpontban megrendezendő, sorrendben nyolcadik parts2clean rendelkezésre álló standterülete iránt: valamennyi kiállítási szegmensben képviseltetik magukat az ipari tisztítás piaci és technológiai szempontból meghatározó vállalatai.

Függetlenül attól, hogy egyszerű vagy kifejezetten igényes tisztítási eljárást kell végrehajtani, a gyártásban, a karbantartásban és a felújításban is a gazdaságosság eddig még soha nem tapasztalt jelentőséggel bír. Ez különösen érvényes a munkadarabok, alkatrészek, felületek és szerszámok tisztítására. És egyben ez az a terület, amelyen gyakran számottevő költség- és minőségoptimalizálási lehetőségek rejlenek. Ezeket a potenciálokat pedig egyre több vállalat igyekszik kihasználni a maga javára, hiszen ezzel hozzájárulhat a versenyképessége javításához. A válság csillapodtával egyre többen ruháznak be korszerű tisztástechnikai eljárásokba és berendezésekbe, és parts2clean kiállítói felülete iránti nagy érdeklődés annak a jele, hogy a cégek további felfutásban bíznak a vezető nemzetközi szakvásár őszi idejéig.

A parts2clean rendezője, a fairXperts vásárszervező társaság törekvése szerint az idei szakvásár is a tisztítási ágazat gyártóinak és szolgáltatóinak legfontosabb információs és beszerzési platformjává kíván válni, amely az alkatrészek, felületek és szerszámok tisztítását a teljes folyamatláncba integrálva helyezi el. A rendezvény hatékonyságát fokozza, hogy az úgynevezett felülettechnikai szakvásárokkal ellentétben ez a szakmai seregszemle kizárólag az ipari tisztítástechnikára összpontosít. A kínálatba egyaránt beletartozik a darabok, az áruk tárolói és a szerszámtartók zsírtalanítása, tisztítása és a szennyező részecskéktől való megszabadítása, az anyagmozgatás és a folyamatautomatizálás, a tisztatéri technika, a bértisztítás, a minőségirányítás, a vizsgálati módszerek és elemzési eljárások, a kutatás-fejlesztés, valamint a szakirodalmak. 

Virágh Judit
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés