hirdetés
hirdetés

Anyagmozgatás

Miért válasszon prémium Crown felújított targoncát?

A Crown, a világ egyik legnagyobb elektromos targonca gyártója a múlt század közepe óta állít elő anyagmozgató berendezéseket. Az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 százaléka a Crown saját gyáraiban kerül kifejlesztésre és kialakításra.

hirdetés

Ennek köszönhetően a berendezéseket alkatrész-szinten tudjuk javítani, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely főkomponens meghibásodása esetén csak annak alkatrészeit cseréljük. Ez azt eredményezi, hogy a Crown targoncák javítási-, és ezáltal az üzemeltetési költségei 30-50 százalék kedvezőbbek az európai versenytársakhoz képest.

Futásteljesítményben verhetetlen

A Crown targoncák kiemelkedően hosszú élettartamát, ami csaknem duplája a versenytársakhoz képest, számos hazai példa is alátámasztja. Gépparkunkban előfordul 40 000 üzemóra feletti szűkfolyosós targonca (TSP6000) vagy 30 ezer üzemóra feletti futásteljesítményű tolóoszlopos targonca (ESR5260), melyek gond nélkül, megbízhatóan és kifogástalanul üzemelnek nap, mint nap.

Ezért ügyfeleinknek bátran ajánljuk még a magasabb futásteljesítményű Crown használt targoncáinkat is, mert tudjuk, hogy évekig, akár évtizedekig is gond nélkül szolgálhatja logisztikai tevékenységüket. A használt targonca vásárlás további előnye, hogy akár azonnal átvehető ellentétben az új eszközök vásárlásával, melynek az átfutási ideje hosszúra nyúlhat, így vagy lelassul a működés, vagy eszközt kell bérelni az átmeneti időszakra, ami jelentős pluszkiadást eredményez.

Kategorizált választékunk – QTR program

Kizárólagos magyar márkaképviseletként a gépeket felújítási szintek meghatározásával kategorizáljuk, így lehetőséget adva ügyfeleinknek, hogy a megfelelő használt eszközöket válasszák, akár garanciával is. Ha egy cég nem akar kompromisszumokat kötni, és gyorsan, költséghatékonyan, hosszú távra oldaná meg a logisztikai elvárásokat, a Crown használt targoncái jelentik a jó választást!

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cik[269814] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés