hirdetés
hirdetés

Autóipar

Megnyílt az Automotive Hungary 2016 kiállítás

Mától három napon át fogadja a látogatókat a Hungexpo budapesti vásárközpontjában a számos párhuzamos rendezvénnyel kísért Automotive Hungary járműipari beszállítói szakkiállítás.

hirdetés
Október 19-én délelőtt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának üdvözlő beszédével megnyílt az idei, történetében a negyedik Automotive Hungary járműipari beszállítói szakkiállítás. A négy magyarországi autógyár vezetőjének részvételével megtartott megnyitón Magyar Levente kiemelte, hogy a legsikeresebb hazai ipari ágazat előtt az elkövetkezendő időkben a járműiparban lezajló forradalmi változások és ezzel kapcsolatos feladatok állnak. A legfontosabb témaként az elektromobilitást, az önvezető autók technológiáját és az egyre problémásabb minőségi szakember-utánpótlást emelte ki. 

Az Automotive Hungary 2016-on péntekig több, mint 250 kiállító várja a látogatókat a Hungexpo Vásárközpont A pavilonjában. 

A GyártásTrend magazin is jelen van a kiállításon
A GyártásTrend magazin is jelen van a kiállításon

A négy magyarországi autógyár mellett olyan, a saját területükön meghatározó cégek állítanak ki, mint például: AGC Glass, Beewatec, Bosch, Bridgestone, Continental, Duvenbeck, Fanuc, Flextronics, Karsai Műanyagtechnika, Kirchhoff, Knüppel, KUKA, LUK Savaria, MOL, Otto Fuchs, Shinwa, SMR, Takata, Thyssen Krupp, Wedco, ZF.

Számos város és régió is megjelenik a kiállításon: a Nyugat-Pannon Régió, Miskolc és Győr, és idén először csatlakozik hozzájuk Tatabánya is.

A rendezvényhez szakmai programsorozat is kapcsolódik, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő három kiemelt témakörre épülnek: üzlet, tudomány és karrier.

A részletes konferencia programok itt, az állandó programok itt találhatók.

A kiállítás idejével párhuzamosan szombatig az Autótechnika nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás is várja az érdeklődőket, amelyen a hazai beszállító- és járműjavító-ipart kiszolgáló műszer- és garázsberendezés-forgalmazók, valamint a szakképzési szféra szereplői mutatják be kínálatukat. 

 
GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[196097] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés