hirdetés
hirdetés

Neves európai gyártók forgalmazója

Megbízhatóság és termelékenység a Rother Metal Kft.-nél

A győri székhelyű Rother Metal Kft. a Sartorius Werkzeuge magyarországi partnereként az elmúlt évtizedben a hazai minőségi szerszámkereskedelem meghatározó vállalkozása lett. 2009 óta szerszámgépek értékesítésével is foglalkoznak és rendszeres kiállítók a Mach-Tech-en. Olyan neves európai gyártók képviseletét látják el Magyarországon, mint a Heller, Röders, Spinner vagy az Unisign.

hirdetés

A fémipari, forgácsolástechnikai szerszámok területén a partnereik visszajelzései szerint a Sartorius olyan minőséget képvisel, amellyel kevés konkurens gyártó büszkélkedhet. Felkészült műszaki kollégáik révén az egész országot lefedő területi képviselettel rendelkeznek. 
Az idei Ipar Napjai  Mach-Tech kiállításon többek között az alábbi gépeket tekinthetik meg az A pavilon 101G-es standra látogatók. 

A német Heller gépgyártó cég több, mint 125 éves múlttal és meghatározó piaci jelenléttel bír világszerte. A Heller-megoldások csúcsminőségét és precíziójának alapkövét egy egyszerű példa határozza meg: Heller made by Heller. 

Heller H 4000
Heller H 4000

A 200 éves múlttal rendelkező német “Röders” gépgyártó cég, amely 1991 óta a HSC megmunkálás “High Tech-kategória” legjobbjaként elismert gépgyártói közé tartozik. A folyamatos innovációnak köszönhetően, úgymint a sajátos RMS6-os vezérlése és hajtásmoduljainak állandó optimalizálása, 1 nanométeres mérőrendszere, az opcionálisan kérhető dupla főorsóelrendezés és a világszerte „hódító” koordinátaköszörülési funkció, a nagypontosságú szerszámgyártás egy új dimenzióba került.

Röders RXP 501
Röders RXP 501

A Spinner, ultraprecíziós és univerzális ferdeágyas CNC esztergagépek, esztergaközpontok és függőleges 3/4/5-tengelyes univerzális megmunkálógépek gyártója, mely márkának kizárólagos magyarországi képviselete, a Rother Metal Kft. Igény esetén saját automatizálással ”Turnkey” kérhetők.

Spinner U5-630 és TTS65-Duplex
Spinner U5-630 és TTS65-Duplex

Az Unisign garantálja, hogy a látogatók megismerjék mindazt, ami a modern termelési technológiában lehetséges.

Nagyobb méretű munkadarabok összetett megmunkálására képesek.  A gépek széleskörű alkalmazhatóságát jól mutatja, hogy az ipar sok ágazatában használják pl.: általános gépgyártás, vasúti és közúti szállító jármű és alkatrész gyártás, energiaipar, repülőgépipar, olaj és gázipar.

Azért népszerűek, mert tipizált jellemzőkkel készülnek, de ugyanakkor könnyen alkalmazhatók, részletes egyedi beállításokkal optimalizálhatók a felhasználás szükségleteihez. A vállalatnak kiemelten fontos célja a munkafolyamatok megbízhatósága, ezért a gépek mellé gyors, megbízható szervízszolgáltatás, illetve pótalkatrész szállítás kapcsolódik.

A kiállításra a külföldi gyártók képviselői is eljönnek ezért a stand a bemutatók mellett biztosan izgalmas szakmai és üzleti egyeztetések helyszínéül szolgál majd, ahová minden érdeklődőt szívesen várnak.

Standszám: A pavilon 101G

www.rothermetal.com

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés