hirdetés
hirdetés

Biztonság és presztízs

Megbízható termék-nyomonkövetés

A 2007-ben alapított Masterprint Kft. Magyarország egyik meghatározó és vezető jelöléstechnikai vállalkozása. Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a nyomonkövetési megoldásaik hardver és szoftver oldalát is megmutatják. 

hirdetés

A Masterprint Kft. a szegmensben a legújabb technológiákat és a legmagasabb minőséget képviselő gyártók jelölő berendezéseit forgalmazza, emellett saját fejlesztésű rendszerekkel és termékvonalakkal is jelen vannak a piacon. A megbízható, minőségi megoldásokat a világ vezető gyártóival való folyamatos együttműködésük, illetve a szerializáció területén szerzett tapasztalatuk garantálja. A Track & Trace kihívásaira több évtizedes tapasztalattal bíró senior, illetve lendületes, fiatal mérnökeik segítségével találnak innovatív megoldásokat.

A nyomon követési rendszer minőségén egy vállalkozás bevétele, és jó hírneve is múlhat. Mivel a Track&Trace egyre több cég életében központi téma, és sok ágazatban megkerülhetetlen feladat, ezért az idei kiállításon erre a területre helyezik a hangsúlyt – nyomon követési megoldásaikat szoftver és hardver oldalról is bemutatják. Megfelelő jelölések és naprakész adatbázis – így foglalható össze, mit is nyújt a cég ügyfeleinek.

Az Ipar Napjain megjelenő széles körű közönség magas jeletős részét érdekelhetik majd a cég Track&Trace rendszerei, hiszen a termékkövetés számtalan területet érint. A Masterprint filozófiája, hogy a lehető legegyszerűbb – és legegyszerűbben használható – rendszert kapják meg a partnereik, hiszen a cél, hogy optimálisak legyenek a folyamatok. Megbízható és költséghatékony megoldásaikkal abban segítik partnereiket, hogy azok sikeresen megfeleljenek az egyre szélesebb körű és magasabb szintű nyomon követési szabályozásoknak, saját, speciális igényeik kielégítése mellett.

A Marterprint minden olyan érdeklődőt vár standájánál, aki valamilyen jelöléstechnikai feladathoz keres standard vagy egyedi megoldást. "Arra törekszünk, hogy könnyen használható és rugalmas rendszereinkkel megkönnyítsük a hazai vállalkozások életét, növeljük az átláthatóságot és a biztonságot."

Standszám: G Pavilon 201E stand 
www.masterprint.eu

(X)

(forrás: Masterprint/Gyártástrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[235309] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés