hirdetés
hirdetés

Közel százéves családi tradíció alapján

Mágneses vonzerő több mint 25 éve Magyarországon

A Bestof Kft. 1992 óta az energia- és adattovábbításban, valamint az innovatív mágneses rendszerek gyártásában piacvezető európai gyártók magyarországi kizárólagos képviselete. A Comes, majd a Delachaux csoport, később a Conductix Wampfler, valamint a Tecnomagnete S.p.A. termékeinek kiemelt forgalmazója, illetve magyarországi exkluzív partnere.

hirdetés

A Bestof Kft. több mint negyedszázados magyarországi tevékenysége során szakértelmével, széles termékskálájával, a döntést elősegítő mérnöki szaktanácsadással, valamint megbízható termékeivel több száz kisvállalkozás munkáját segítette, illetve vált az acélművek, erőművek, ipari vállalatok állandó beszállítójává (a teljesség igénye nélkül: Audi Hungária, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary, Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó, Vamav Vasúti Berendezések, IGM Robotrendszerek, ISD Dunaferr, ÓAM- Ózdi Acélművek, Arconic-Köfém, Mátrai Erőmű, Tyco Electronics Hungary, Aptiv Connection Systems Hungary, Yanfeng, SMR, ACPS Automotive).

A mágneses vonzerő mint szlogen jelképezi a Bestof kereskedelmi tevékenységét, ugyanis olyan világhírű cégeket képvisel, amelyek piacvezetők az ipari mágnesek, technológiák fejlesztésében és gyártásában. A cég szakszerű szolgáltatásokkal is bővíti ezt a tevékenységét. 

Világhírű cégek termékeivel segítik a kkv-kat és a nagyüzemeket
Világhírű cégek termékeivel segítik a kkv-kat és a nagyüzemeket

A Conductix Wampfler Delachaux csoport tagvállalatai szabadtéren, kikötőkben, bányákban, alagutakban, illetve gyárcsarnokokban működő mozgó, forgó, haladó gépek (emelők, daruk, markolók, szennyvíztisztító gépek, automatizált szerelőközpontok, megmunkáló szerszámgépek, robotok és egyéb gépek) táplálására, vezérlésének továbbítására szolgáló berendezések, illetve komplett elektro- és állandó mágneses vaskiválasztó és anyagmozgató elektromágneses berendezések tervezésére és gyártására specializálódtak. A Conductix Wampfler számos nemzetközi nagyvállalattal van folyamatos beszállítói kapcsolatban, ide tartozik a Voest Alpine, a Konecranes, a Danieli, és több jelentős nagyberuházásnál is jelen volt beszállítóként, acélművek, kikötők, erőművek stb. építésénél, új beruházásokban és korszerűsítéseknél egyaránt.

A Tecnomagnete az elektropermanens mágneses rendszerek piacvezető gyártója a munkadarab-felfogatás, a szerszámfelfogatás és az anyagmozgatás, emelés területén.

Speciális berendezések telepítését, beüzemelését is vállalják (forrás: Bestof)
Speciális berendezések telepítését, beüzemelését is vállalják (forrás: Bestof)

Az utóbbi években a Bestof portfóliója újabb termékkörökkel bővült, a cég az IMET rádiótávvezérlők és az InLED (európai magas minőségű ipari LED-világítótestek gyártója csarnokokba, darukra és egyéb ipari felhasználási területekre) kizárólagos magyarországi forgalmazója lett.

A Bestof vállalja egyedi munkadarab-felfogató készülékek tervezését és gyártását, automatizált rendszerek lean gyártásába illeszkedő SMED és QMC rendszerei és kiegészítőik (például szerszámforgatók, szerszám-előmelegítők) és egyéb speciális berendezések tervezését, beüzemelését és szállítását. Ezentúl kínálatában megtalálhatók a nehézüzemi körülmények közötti alkalmazásokra megfelelő robotmegfogók is.

Standszám: A pavilon 307E

www.bestofkft.hu

(x)

(forrás: Bestof/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[236065] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés