hirdetés
hirdetés

Ipari lézerek

Lézervágó kis- és közepes vállalkozásoknak

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki.

hirdetés

A Signdepot Europe Kft. ipari lézervágó, illetve reklámgrafikai berendezések forgalmazásával foglalkozik. A lézervágáshoz az Xlase és a HSG márka kizárólagos hazai képviselőjeként sík-, kombinált sík-cső, valamint csővágó lézergépeket telepítenek. A kínálatban lévő ipari fiberlézervágó gépek magas műszaki színvonalat képviselnek a kis- és középvállalatok számára is megfizethető árszinten és professzionális szolgáltatásokkal. A reklámgrafikai területen számos gyártó képviseleteként komplett megoldásokat nyújtanak a nyomdai és a reklámgrafikai vállalkozásoknak. Digitális nagy formátumú nyomtatók, UV-nyomtatók, pólónyomtatók, szublimációstranszfer-nyomtatók, vágóplotterek és több száz egyéb termék szerepel a választékban, a legtöbb készletről azonnal kapható.

A kiállított berendezés a gyártó legújabb fejlesztése (forrás: Signdepot)
A kiállított berendezés a gyártó legújabb fejlesztése (forrás: Signdepot)

Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki 2 kW fiberlézer-teljesítménnyel, 3000 mm×1500 mm-es asztalmérettel és 6500 mm-es csőforgató egységgel azzal a céllal, hogy megismertesse a látogatókkal a kombinált lézergépek előnyeit. Mivel a kiállított berendezés a gyártó legújabb fejlesztése, egyben mód nyílik a legfrissebb típus bemutatására a szakmai közönségnek.

Az ideális célközönség a kis- és közepes méretű gazdasági társaságok lézergép-beruházási igénnyel.

Standszám: A pavilon 207A

https://www.xlase.hu/

(x)

(forrás: Signdepot/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[236328] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés