hirdetés
hirdetés

Minden egy helyen a gyártásról

Last minute jelentkezés a GTE Gyártás konferenciájára

2021-ben már 24. alkalommal kerül megrendezésre a Gyártás (Manufacturing) konferencia.  A rendezvényt idén a Gépipari Tudományos Egyesület és a Pannon Egyetem közös szervezésében Veszprémben rendezik meg. A nemzetközi konferencián hazánkból, valamint Közép-Európa országaiból várjuk a legújabb kutatási eredményeiket bemutatni kívánó oktatókat, kutatókat, PhD hallgatókat, ipari szakembereket.

hirdetés

A kétnapos konferencián neves előadók prezentációit követően párhuzamos szekciókban hallgathatók majd meg a gépgyártástechnológia számos területének kutatási eredményei, ipari megvalósításai. A konferencia lehetőséget ad továbbá a hazai kis- és középvállalkozások, multinacionális cégek számára kiállítói stand létrehozására, ipari bemutató tartására is, így a hazai és környékbeli országokból érkező szakemberek közvetlenül ismerhetik meg az adott vállalkozás tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait.

A konferencia tematikája lefedi a termékelőállítás teljes életciklusával kapcsolatos tervezési és gyártástervezési, az anyagtechnológiai és energetikai, a logisztikai és termelésmenedzsment, valamint a körkörös gazdaság, az ipar 4.0 és digitális gyártástudományi területek kérdésköreit.

A konferenciára előadással, poszterrel, kiállítással, vagy résztvevőként lehet jelentkezni, kedvezményes díjak mellett. A konferencia nyelve magyar és angol. Az angol nyelven beadott előadásokhoz tartozó publikációk lektorálást követően a Hungarian Journal of Industry and Chemistry folyóiratban DOI számmal rendelkező folyóiratcikként jelennek meg. A magyar nyelven megjelenítendő szakmai cikket a GTE GÉP folyóirata publikálja. 

A konferenciára még fogadnak jelentkezéseket a szervezők, részvételi szándékát a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen jelezheti.

A Gyártás2021 konferencia weboldala itt érhető el: https://www.events.gteportal.eu/manufacturing2021 Részletek a letölthető felhívásban.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés