hirdetés
hirdetés

Megmunkálás

Kompromisszummentes beállítás

Maximális dinamika és gazdaságosság

Bemutatunk egy különleges sarokmaró szerszámot és egy szerszámrendszert, amelyek megnövelik az alkalmazás hatékonyságát és rugalmasságát a felhasználó számára, valamint csökkentik a marófej költségeit és az azzal kapcsolatos készletezést.

hirdetés

A BETAtec 90P Feed szerszámok a Boehlerit maró programjának felülmúlhatatlan sarokmaró szerszámai. Az a tény, hogy a marótest nagy előtolású maráshoz szükséges váltólapkákkal is felszerelhető, multifunkcionálissá teszi a szerszámrendszereket. A DELTAtec 90P Feed innovatív szerszámrendszer maximális fogankénti előtolást tesz lehetővé, és mind HFC-maróként, mind sarokmaróként használható. A multifunkcionális szerszámrendszerek feltűzhető, becsavarható maróként és marószárként is kaphatók, és a megfelelő minőségű vágóanyaggal kombinálva az összes anyagcsoporthoz használható. 

BETAtec 90P Feed: sokoldalú felhasználás kis méretben
BETAtec 90P Feed: sokoldalú felhasználás kis méretben

Innovatív lapkaminőségek

A Boehlerit a BETAtec 90P Feed és DELTAtec 90P Feed szerszámrendszerhez a vágóanyagminőségek átfogó palettájával rendelkezik, amelyek a sarokmaró váltólapkákon és a nagy előtolású maráshoz szükséges váltólapkákon kerülnek alkalmazásra.
A Boehlerit – 2018 óta – 18 mm-es vágóélhosszúságú kivitelben is kínálja multifunkcionális marószerszám-rendszereit. A jelentősen megnövelt lapkamérettel a különösen hosszú, 90 fokos élek nagy vágósebességgel és rendkívül nagy pontossággal munkálhatók meg. A nagyobb átmérőkkel nagyon könnyű vágás érhető el, s ezt a mérési adatok is alátámasztják: a BETAtec 90P Feed szerszám 18 mm-es maximális vágási mélysége a Helix vágóéllel kombinálva a 90°-os vállak simításánál maximális termelékenységet biztosít.
A Boehlerit DELTAtec 90P Feed SD18 megoldásával a nagy előtolású szektorban is lehetőséget kínál a nagy fogankénti előtolásokra és 3,5 mm fogásmélységig terjedő nagy anyagleválasztási sebességek elérésére, 3,0 mm/fog értékű maximális előtolás mellett.

Kis átmérőjű tartományok

A kis váltólapkák és kis marófej átmérő tartományok teljesen új fejlesztésűek: a meglévő BETAtec 90PFeed és DELTAtec 90P Feed szerszámportfólió logikus bővítését jelentik. A 06 (LDMX06) váltólapka-méretű BETAtec 90PFeed szerszámrendszer feltűzhető, becsavarható maró- és marószárváltozatként a 10-50 mm-es átmérőtartományban kapható. A 06 (SDMT06) váltólapka-méretű DELTAtec 90P Feed marószerszámok becsavarható maró- és marószárváltozatként szintén a 16-35 mm-es átmérőtartományban állnak rendelkezésre.
A süllyeszték- és formagyártáshoz ideális új szerszámok 62 HRC-ig terjedő anyagokhoz alkalmasak, rendkívül dinamikus teljesítményűek, és hatékonyan alkalmazhatók. A termék további előnye az egyes váltólapkák alacsony terhelése a rendkívül szűk osztások következtében, aminek köszönhetően nagy forgácsolási mennyiségek válnak lehetővé. A minimális maradék anyagmennyiség-igény következtében az utómegmunkálás szükségessége is erősen lecsökken.
Amíg a BETAtec 90P Feed a HFC-marást és a 90°-os marást veszi célba, a DELTAtec 90P Feed teljes mértékben az anyagleválasztásra fókuszál, rendkívül dinamikusan és gazdaságosan.

(A cikk eredetileg a GyártásTrend magazin szeptemberi számában jelent meg.)

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés