hirdetés
hirdetés

Robotika

Kollaboratív robotot lehet nyerni

Pályázatot hirdet az Universal Robots Európában, Amerikában és Ázsiában, amelynek végén kontinensenként egy, összesen három új együttműködő robot talál gazdára. Május 31-ig lehet pályázni. 

hirdetés

Pályázattal keresi három robotjának új gazdáját az Universal Robots. A dán robotgyártó könnyűsúlyú, rugalmas és együttműködő robotkarjai szinte bármire képesek, legyen szó ragasztásról, csavarhúzásról, összeszerelésről, áthelyezésről, esetleg csomagolásról vagy éppen palettázásról. Egyes számítások szerint az UR-robotokra szánt költségek már 195 nap alatt megtérülhetnek, kalkulálva a személyzeti, automatizálási, toborzási költségek megtakarításával, illetve a növekvő termelési stabilitással. Magyarországon a munkbérek ismeretében ennek ideje inkább hosszabbra tehető. 

Így lehet pályázni

A pályázatra jelentkezőknek egy kreatív indoklást kell küldeniük, hogy cégük kiválasztott részlegének miért van szükséges automatizálásra. Ezek többek között olyan feladatok lehetnek, melyeket az emberek monotonnak vagy fárasztónak találnak, a robotok számára viszont ideálisak. Ide tartoznak az olyan manuális folyamatok is, amelyek hatékonyságát fokozni lehet az optimalizálással, ezzel is növelve a vállalatok versenyelőnyét.

A pályázatra 2016. május 31-ig lehet jelentkezni, és az Universal Robots közvetlenül fog kapcsolatba lépni a nyertesekkel. A jelentkezéshez a http://winarobot.universalrobots.com/hu/ oldalon megtalálható űrlapot kell kitölteni.

(forrás: Universal Robots/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés