hirdetés
hirdetés

Tápellátás

Kis teljesítményre optimális szünetmentes tápegységek

A szervertermek és a kritikus IT-alkalmazások számára tervezett, 8 és 10 kW-os kompakt Eaton modellek a 93PS sorozat nagyobb teljesítményű modelljeiben megszokott összes jellemzővel rendelkeznek.

hirdetés

Az Eaton bejelentette, hogy az alacsonyabb, 8 és 10 kW közötti teljesítményekre optimalizálja a 93PS szünetmentestápegység- (UPS) kínálatát. Az Eaton 93PS a legfejlettebb háromfázisú UPS, amely ideális megoldást nyújt szervertermekben és más kritikus fontosságú informatikai alkalmazásokban, mint például kórházak, kereskedelmi épületek és gyáregységek, amelyek számára maximális rendelkezésre állást biztosít alacsony bekerülési és üzemeltetési költség mellett. A választék kisebb teljesítményekre optimalizált szünetmentes tápegységekkel történő bővítése az informatikai szakemberek számára lehetővé teszi az igényeiknek legmegfelelőbb moduláris vagy egyetlen UPS-modult tartalmazó megoldás kiválasztását. Ennek köszönhetően csökkenteni lehet a berendezések bekerülési és üzemben tartási költségeit, illetve rugalmasabbá tehető a teljes energiaellátási rendszer.

Eaton 93P 8–10 kW UPS (forrás: Eaton)
Eaton 93P 8–10 kW UPS (forrás: Eaton)
Mindamellett, hogy a szünetmentes tápegységek piacára egyre inkább jellemző a költségtudatosság a kisebb teljesítményigényű berendezések esetében, az ügyfelek mégis kénytelenek voltak megfizetni a nagyobb teljesítményű modelleket, ha meg akarták kapni a számukra a szükséges fejlett funkciókat és magas rendelkezésre állási teljesítményt. A 93PS bevezetését az alacsony energiaszükségletre optimalizált, ugyanakkor számos speciális funkcióval rendelkező UPS-ek iránti igény indokolta. Az Eaton 93PS sorozat legújabb modelljei ugyanolyan műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, mint a nagyobb teljesítményű modellek, de sokkal inkább megfizethető áron.

A nem bővíthető, egyetlen UPS-modul kivitelű új modellek kifejezetten az alacsonyabb teljesítményekre vannak optimalizálva, és a saját kategóriájukban a legkisebb helyigényűek. A 93PS hatékonysága meghaladja a 96 százalékot, és 1,5 évvel rövidebb megtérülési idővel rendelkezik a kevésbé hatékony modellekhez képest. Az Eaton energiatakarékos rendszerének (ESS) használatával, amely a leggyorsabban reagáló energiatakarékossági architektúra, a 93PS sorozat tagjainak hatékonysága akár a 99 százalékot is elérheti, aminek köszönhetően még nagyobb energiamegtakarítás és alacsonyabb TCO lehetséges.

A 93PS sorozat tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a kritikus alkalmazások számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot tesznek lehetővé. Ilyen például a Hot Sync, az Eaton szabadalmaztatott, UPS-ek közötti terheléselosztási technológiája, amely a párhuzamosan működő UPS-rendszerben megszünteti az összes potenciális meghibásodási pontot, illetve az Advanced Battery Management (ABM), amely intelligens töltési eljárást alkalmazva jelentősen megnövelhető az akkumulátorok élettartama. Az UPS-ekben integrált és előtesztelt biztonsági berendezések kerültek beszerelésre, úgy mint a visszatáplálás elleni védelem vagy a statikus kapcsolók ultragyors kioldású biztosítékai, amelyek biztonságos telepítést és használatot tesznek lehetővé.

(forrás: Eaton/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés