hirdetés
hirdetés

Ne maradjon le!

Júliusban még elérhető a Modern Vállalkozások Programja a központi régióban

Márciusban egy ún. pilot projekt indult a hazai kis- és középvállalkozások digitális felzárkózásáért létrejött Modern Vállalkozások Programján (MVP) belül, mely a Közép-magyarországi régió cégei számára kínál segítséget és lehetőségeket a digitális felzárkózásra és a versenyképesség megőrzésére. (x)

hirdetés

Hazánk gazdaságilag fejlettebb központi régióiban, azaz a Budapesten és Pest megyében működő kkv-k a fő program első szakaszában még nem kaptak lehetőséget bekapcsolódni a Modern Vállalkozások Programjába, ez eddig az EU-s fejlesztéspolitikai rendelkezések miatt kizáró feltétel volt. Idén tavasszal azonban ezen cégek előtt is megnyíltak a kapuk: a program által kínált szolgáltatásokkal hozzájuthatnak a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítéshez, mely presztízsértéke mellett üzleti előnyökkel is jár.

A július legvégéig tervezett alprogram mostanra túl van a felén, és ez idő alatt a tervezett 600-650-ből már 300 vállalkozást elért, valamint kilenc eseményt bonyolított le (négyet a fővárosban, ötöt Pest megyében). Ráadásul július 2-től egy hónapon keresztül a Közép-magyarországi régió kkv-i számára is elérhető az MVP legnépszerűbb szolgáltatása, a díjmentes IKT audit. Ez egy személyre szabott, díjmentes infokommunikációs tanácsadás helyben, az adott cégnél, mely abban segít, hogy a résztvevők megismerhessék vállalkozásuk informatikai felkészültségét, azonosítsák a digitalizációval összefüggő problémákat, valamint hogy kiválaszthassák a számukra megfelelő informatikai eszközöket/megoldásokat.

Jelenleg három esemény van még a tarsolyban, melyre az előzetes regisztrációt követően minden érdeklődőt várnak szeretettel:

  • 07.03 Althann Vendégház, Vác (Téma: integrált vállalatirányítási rendszerek és online számlázás)
  • 07.05 Danubius Hotel Astoria, Budapest (Téma: digitális turizmus)
  • 07.10 Gyáli Ipartestület, Gyál (téma: ügyfélkapcsolati rendszerek, ügyféladatok kezelése)

Továbbra sem késő bekapcsolódni a programba. Amennyiben úgy látja, hogy az ön vállalkozása számára is előnyökkel járna a csatlakozás, további tájékoztatást kaphat az alábbi weboldalakon:

https://vallalkozzdigitalisan.hu/
https://kmr.infoter.eu
http://www.pmkik.hu/mvp-kmr-projekt

Illetve keresse IKT tanácsadóinkat az alábbi elérhetőségeken:
Kovács Gábor KMR IKT tanácsadó: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kovács Mátyás KMR IKT tanácsadó: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: MKIK/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[224838] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés