hirdetés
hirdetés

Automatizálás a felületkezelésben is

Innovatív turbinákat és koptatókat mutatnak be

A Rösler vállalat számára a Mach-Tech kiállítás egy jó lehetőség arra, hogy bemutathassa a legújabb fejlesztéseit, és erősítse a már meglévő ügyfélkapcsolatait, valamint újakat alakítson ki.

hirdetés

A piacvezető német Rösler Oberflächentechnik GmbH koptató, szemcseszóró és szennyvíztisztító gépek, valamint a hozzájuk tartozó segédanyagok gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozik.

Az idei Mach-Tech-Ipar Napjai szakkiállításon olyan innovatív termékek állnak majd a cég standjának központjában, mint például az új fejlesztésű Gamma turbinák, illetve a nagy energiájú centrifugakoptató, amellyel 10-30-szoros teljesítményt lehet elérni a normál koptatóberendezésekhez képest. Emellett az automatizált koptató és szemcseszóró rendszereiket is bemutatják a látogatóiknak.

Több technológiai újdonságot is bemutatnak a vásári standon (forrás: Rösler)
Több technológiai újdonságot is bemutatnak a vásári standon (forrás: Rösler)

A Rösler elsősorban azoknak ajánlja a kiállítási stand meglátogatását, akik a felületkezelési technológiák iránt érdeklődnek, illetve kíváncsiak a legújabb iparági megoldásokra.

Standszám: A pavilon 310C

Arany András ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36707798629)

Bognár Ottó ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36209604909)

https://de.rosler.com/en-en/

(x)

(forrás: Rösler/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[235406] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés