hirdetés
hirdetés

Pályázat

Innovációs pályázatot hirdet a GyártásTrend

A GyártásTrend magazin keresi az év legjobb ipari innovációit. Várunk minden olyan pályázati anyagot, amely értékteremtést tükröz az ipar területén! A legjobbakat Top 30 innováció című különkiadványunkban mutatjuk be.

hirdetés

Az ipar 4.0 folyamat nemcsak elvárja, de meg is követeli az ipari innovációk kifejlesztését és bevezetését a hazai cégek esetében is – a hozzáadott értékkel bíró újítások gazdasági előnyt és versenyképességet garantálnak ezen a gyorsan fejlődő területen. A GyártásTrend magazin hagyományteremtő szándékkal kívánja évente bemutatni a legjobb fejlesztéseket, hogy átfogó képet fessen arról, milyen sokszínű termékek és megoldások születnek ebben a szegmensben.

Innováció minden olyan jövőbe mutató áru, szolgáltatás vagy termelési, termelést kísérő módszer, folyamat kifejlesztése és bevezetése, amely – annak tulajdonságai és rendeltetése vonatkozásában – új vagy jelentősen megújított.

Innováció lehet folyamat (pl. a belső logisztikai rendszer átalakítása is), lehet termék (pl. szoftver is) vagy gyártástámogató eljárás (a termék előállítási folyamatában bevezetett újítás).

A korábbi években kezdett, idén is zajló, hosszabb távú projekteket bemutató pályázati anyagok is nevezhetők.

Beküldési határidő: 2016. szeptember 23-a, péntek.

A pályázati anyagokból egy 20 tagú zsűri kiválasztja a legjobbakat, amelyeket a GyártásTrend magazin Top 30 innováció címen 2017 januárjában megjelenő különkiadványban mutat be.

A pályázatok itt lehet benyújtani. 

 

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés