hirdetés
hirdetés

Ingyenes frissítés a 3D-s CAD-szoftverre

A DesignSpark Mechanical 3D-s CAD-modellező szoftver legújabb verziófrissítése díjmentesen elérhető. Az 5.0 verzió új funkciókat, fejlesztéseket és testreszabási lehetőségeket kínál, amelyeket a felhasználók visszajelzései alapján fejlesztettek ki.

hirdetés

A DesignSpark Mechanical 3D-s CAD-modellező szoftver ingyenesen letölthető legújabb verziója új funkciókat, fejlesztéseket és testreszabási lehetőségeket kínál, amelyeket a felhasználók visszajelzései alapján fejlesztettek ki. Az új kiadás egybeesik a DesignSpark 10 éves évfordulójával.

A 3D-s modellező szoftver a hagyományos CAD-szoftverek által alkalmazott paraméteres módszerekkel ellentétben közvetlen modellező technológiát használ, amely lehetővé teszi bármilyen fizikai objektum prototípusának elkészítését vagy műszaki visszafejtését. A DesignSpark Mechanical rendkívül intuitív funkciójával kombinálva ez lehetővé tesz, hogy a felhasználó néhány órán belül kezdőből CAD-szakértővé váljon, mivel az eszközön belül csupán néhány alapvető funkcióra van szükség a meglévő modellgeometria hozzáadásához vagy közvetlen módosításához.

Az 5.0 verzió főbb jellemzői

  • Egyenletek eszköz - komplex görbék vázlatának elkészítése
  • Kényszer alapú vázlatkészítés és dedikált 3D-s vázlat mód
  • Mérés fül geometriai elemzési és minőség-ellenőrző eszközökkel
  • Egyéni nézetek, új perspektívák mentése egy adott tervről a gyors hozzáférés érdekében
  • Egyéni renderelés - a jobb felületmegmunkálás érdekében beállíthatja a csiszolás mértékét testenként vagy a teljes tervre vonatkozóan, valamint optimalizálhatja a jobb hardverteljesítmény érdekében
  • Testreszabható hivatkozások - bármilyen eszköz elérése a DSM-ben egyetlen kattintással
  • Továbbfejlesztett árnyékolás - árnyékolással jelenítheti meg a környezeti világításnak kitett objektumokat, akár a való életben
  • Átjáró kamera mód

A szoftver beépített súgószöveget, gyors útmutatós oktatóanyagokat és példaterveket is tartalmaz, valamint hozzáférést biztosít egy 3D-s katalógushoz, amelynek segítségével a vezető alkatrészgyártók több tízezer 3D-s modelljének beillesztésére nyílik lehetőség.

„A DesignSpark Mechanical 2013-as indítása óta elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan ingyenes forrásokat biztosítsunk a mérnökök számára, amelyek lehetővé teszik a prototípusok gyors kidolgozását a termékkoncepció tervezési szakaszában” - mondta Mike Bray, az Innovation és a DesignSpark csoport alelnöke. „Ez a legújabb frissítés tovább javítja a szoftvert, és még jobb felhasználói élményt nyújt, amely tükrözi a mérnökök változó igényeit.”

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés