hirdetés
hirdetés

Sport

Idén is megrendezik a Jövő Mérnökei Foci Kupát

Tizennégy felsőoktatási intézmény csapata vesz részt az április 13-án második alkalommal megrendezett Jövő Mérnökei Foci Kupán, az Ikarus BSE Sporttelepen. 

hirdetés

A kupát szervező PromoSport Kft. másfél évtizede foglalkozik élsport, illetve szabadidős sportesemények lebonyolításával. Az idei tornán a fővédnöki tisztet Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának tárcavezetője, Prof. Dr. Bódis József, az oktatásért-, illetve dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkára tölti be.

A tornára a tavalyihoz hasonlóan idén is 14 felsőoktatási intézmény csapata nevezett be. A kupán két hetes csoport kerül kialakításra a helyszíni sorsolás alkalmával, amelynek mérkőzéseit követően a csoport első és második helyezettjei utnak tovább majd az elődöntőkbe, onnan pedig a döntőbe.

Ott lesz a mezőnyben a címvédő Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „válogatottja” is, amelynek játékosai a 2018-as mérkőzéseken végig jó teljesítményt nyújtottak.

A II. Jövő Mérnökei Foci Kupával azonos helyszínen, a kora reggeli óráktól kezdődően kerül megrendezésre a IV. Automotive Foci Kupa is, melyre 60 autóipari vállalat jelezte részvételét.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet.

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés