hirdetés
hirdetés

Top 30

Idén is meghirdeti innovációs pályázatát a GyártásTrend

A GyártásTrend magazin keresi 2017 legjobb ipari innovációit. Idén is várunk minden olyan pályázati anyagot, amely értékteremtést tükröz az ipar területén! A legjobbakat Top 30 innováció című különkiadványunkban mutatjuk be.

hirdetés

Második alkalommal hirdetjük meg innovációs pályázatunkat, mert úgy véljük, hogy a digitalizáció, az ipar 4.0 folyamat nemcsak elvárja, de meg is követeli az ipari innovációk kifejlesztését és bevezetését a hazai cégek esetében is – a hozzáadott értékkel bíró újítások gazdasági előnyt és versenyképességet garantálnak ezen a gyorsan fejlődő területen. A GyártásTrend magazin ezért kívánja bemutatni 2017 legjobb fejlesztéseit, hogy ismét átfogó képet fessen arról, milyen sokszínű termékek és megoldások születnek ebben a szegmensben.

Innováció minden olyan jövőbe mutató áru, szolgáltatás vagy termelési, termelést kísérő módszer, folyamat kifejlesztése és bevezetése, amely – annak tulajdonságai és rendeltetése vonatkozásában – új vagy jelentősen megújított.

Innováció lehet folyamat (pl. a belső logisztikai rendszer átalakítása is), lehet termék (pl. szoftver is) vagy gyártástámogató eljárás (a termék előállítási folyamatában bevezetett újítás).

A korábbi években kezdett, idén is zajló, hosszabb távú projekteket bemutató pályázati anyagok is nevezhetők.

Beküldési határidő: 2017. november 24-e, péntek.

A pályázati anyagokból egy szakértőkből felkért zsűri választja ki a legjobbakat, amelyeket a GyártásTrend magazin Top 30 innováció címen 2018 januárjában megjelenő különkiadványban mutat be.

A pályázatok itt lehet benyújtani. 

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[213292] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés