hirdetés
hirdetés

Ipari gázok

Hegesztési és lézergázok új generációja a Messertől

A háromkomponenses hegesztési védőgázok és a technológiára szabott lézergázok előnyeit mutatja be hazánk az egyik legnagyobb iparigáz-gyártója és gáztechnológiai szakértője, a Messer Hungarogáz az idei Mach-Tech szakkiállításon.

hirdetés

A háromkomponenses védőgázok a szerkezeti és a rozsdamentes acél, továbbá az alumínium hegesztése területén is új lehetőséget nyújtanak a termelékenység növelésére, a minőség javítására és az előállítási költségek csökkentésére.

A Messer-standra (D pavilon 204M) kilátogató szakemberek most egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy a saját gyártásukban alkalmazott hegesztési vagy lézeres vágástechnológia optimalizálására ingyenes szaktanácsadást egyeztessenek gyártóhelyükre, vagy egy hegesztési bemutatót és oktatónapot kérjenek az általuk kiválasztott hegesztési gázokkal.

Új lézergép beszerzését tervező vállatok számára szakértőink segítséget nyújtanak a megfelelő lézergéptípus és technológia kiválasztásához, továbbá a gázellátás specifikálásához. Lasline lézergázokat kínálunk a lézeres anyagmegmunkáláshoz, az Addline gázok pedig speciálisan az új additív fémnyomtatás technológiák igényeire lettek kifejlesztve.

Bemutatjuk innovációnkat a palackköteges gázellátás területén, a 200 és 300 baros gázelvételre egyaránt alkalmas MegaPack bündelt, amely egy új megoldás a lézeripar és a professzionális hegesztőüzemek számára.

Új lehetőséget nyújtanak a termelékenység növelésére, a minőség javítására és az előállítási költségek csökkentésére (forrás: Messer)
Új lehetőséget nyújtanak a termelékenység növelésére, a minőség javítására és az előállítási költségek csökkentésére (forrás: Messer)

A hegesztők virtuális hegesztőszimulátoron mérhetik össze tudásukat egy Fronius Vizor 4000 Plus hegesztőpajzsért. De a vállalkozó szellemű látogatók számára is izgalmas élmény kipróbálni, milyen is a hegesztőpajzs mögött.

Ha ipari felülettisztítási feladatokra keres egy hatékony, rugalmas és környezetbarát technológiát, akkor standunkon ismerje meg a szárazjeges felülettisztításhoz nyújtott szolgáltatásainkat, a szárazjégellátási formákat, és bemutatunk egy professzionális, kompakt szárazjégszóró berendezést különböző szórófejekkel.

Mindezeken túl biztonságtechnikai információs kiadványokkal és oktatóposzterekkel készül a Messer, amelyek hasznos segítséget nyújtanak minden hegesztőhelyen az ipari gázok kezeléséhez, a hegesztési pozíciók helyes megválasztásához és a tipikus hegesztési hibák azonosításához.

Ingyenes belépőért regisztráljon itt!

Standszám: D pavilon 204M

www.messer.hu

(x)

(forrás: Messer Hungarogáz)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés