hirdetés
hirdetés

Konferencia

Győrbe érkezik a digitalizációs roadshow

Folytatjuk a tavasszal indult Factory Experience roadshownkat a nyugat-dunántúli régióban. A kkv-k digitalizációs lehetőségeibe nyújt betekintést a GyártásTrend Magazin ingyenes konferenciája november 8-án az ETO Park Hotelban.

hirdetés

Inspirációt és megoldási lehetőségeket kíván nyújtani a GyártásTrend Magazin iparszakmai roadshowja, amely a digitalizációs megoldásokra, az innovatív gondolkodásra és a stratégiai szemléletre igyekszik felhívni a kkv-k figyelmét.

A háromállomásos roadshow – Székesfehérvár és Miskolc után – Győrbe érkezik, hogy bemutassuk, a különböző digitalizációs megoldások hogyan alkalmazhatók a gyártásban.

Az egynapos ingyenes rendezvényen többek között szó lesz arról, hogy hogyan kell nekilátni egy digitalizációs roadmapnek, milyen támogatások érhetőek el a fejlesztések megvalósítása érdekében. Szakemberek bemutatják a gyártásoptimalizálást segítő termelés-végrehajtási rendszer konkrét előnyeit, a gépi tanulás jelenleg nyújtotta lehetőségeit, megismertetik az elérhető technológiai "étlapot", és a prezentált projekteken keresztül az is kiderül, nem mindig szükséges óriási befektetés egy-egy jó megoldás implementálásához. 

Szakmai rapdi randin egyeztetnek a székesfehérvári állomás résztvevői
Szakmai rapdi randin egyeztetnek a székesfehérvári állomás résztvevői

Esettanulmányokból kiderül az is, hogy mikor melyik robotikai megoldás éri meg jobban, és mikor melyikben lehet és érdemes gondolkodni a befektetés mértékétől a megtérülésig. Kerekasztal-beszélgetésben pedig az adatgyűjtés és elemzés kérdéseit tárgyalják majd a gyártó és elemzőcégek szakemberei. 

A programmal párhuzamosan előre megszervezett rapid randik keretében tehetik fel a résztvevők szakmai kérdéseiket a jelenlévőknek. Az egyeztetések célja, hogy már a helyszínen elindulhasson egy érdemi megbeszélés a folyamatok optimalizálásának lehetőségéről.

 Részletes program és regisztráció: itt

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés